Miért van az, hogy a rendőrség hagyja a különféle kerületekben a drogárulást, amikor be van kamerázva és tudják is?
Én is kérdeznék tőled kérdező.
Miért gondolják az emberek azt, hogy a rendőrség mindenről tud?
A rendőrség, csak az emberekkel együttműködve tud hatékonyan működni. Ami információt tud a lakosság, azt meg kell osztani a rendőrséggel, feljelentést, tanúvallomást tenni, mert bizonyára már melletted is történt törvényellenes dolog, úgy, hogy nem is tudtál róla, és lehet még most sem tudsz.
Arról tudnak,amiről tudni akarnak.Ha egy átlagos ember tud ilyen esetekről,mint amit említettem,akkor hogyne tudna róla a rendőrség?
Tudnak róla,csak engedik,mert érdekük,de ezzel nem azt akarom mondani,hogy minden rendőr korrupt,de igen érdekes eset amit említettem.
A feljelentésekről meg annyit,hogy a legtöbb ember fél a bosszútól,vagy mert úgysem vesznek tudomást róla a rendőrök,max 1-2 kisebb halat kifognak,majd visszadobják!
Nekem ez a véleményem,de bár tévednék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!