Szerintetek mi történhetett?
Az ablakból láttam a következőt, de a hírekbe sehol sincs.
Nagy szirénázást hallottam, az utca végén megált egy mentő és egy járőrkocsi.
utána jöttek a tűzoltók is.Füst nem volt semerre. Ők is mentek és vittek valami szerszámot.
Utána elment a mentő ember nélkül. és jöttek a BÜNÜGYi helyszinelők. Aztán a hullahordók.
Szerintetek mi lehetett ott ( érdekelne mi történt a környéken)
Azt viszont nem közölted, melyik városban/településen történt az eset! :D
Kérdésedre válaszolva nagy valószínűséggel az illető dohányozhatott lakásában, elaludhatott közbe, vagy rosszul lehetett, a (valószínűleg) parázsló cigi kieshetett a szájából, vagy kezéből, ezért lángra kaphatott valami.
A bűnügyi helyszínelők azért voltak kint, hogy megviozsgálják, történt-e idegenkezűség az eset során.
Ja, most olvastam, hogy füstöt nem láttál...
Akkor én kérek elnézést! xD
Nem tudom akkor, mi történhetett.
nem láttam összetört autók
amúgy sopronban 06 15-én
Egy hapsi felháborodott, hogy a barátja nem adott kölcsön neki egy szál cigit, erre a hapsi bedühödött, és a WC-be verte az áldozat fejét, ezután a kukába akarta tenni a holtestét, de az sajnos beragadt a WC-be, így inkább elmenekült a helyszínről.
Pár perccel később az eset után egy vendég kellemetlen szagra lett figyelmes a WC-ben, megnézte mi az, majd a személyzethez rohant, és elmondta, mit látott. A személyzet hívta a rendőrséget és a mentőket.
A tűzoltók szedték ki a testet, a mentősök megvizsgálták, majd hívták hullaházat. A rendőrök pedig a bűnügyi helyszinelőket.
(a történet kitaláció, semmilyen valóság alapja nincs)
Tippelek:
-járőrök+mentők: tegyük fel bejelentés érkezett, hogy valaki napok óta nem látja jönni-menni idős szomszédját
-tűzoltók: ajtónyitás (a látott eszköz pedig legyen mondjuk force-balta)
-bűnügyi helyszínelők: bűncselekmény kizárása vagy éppen felderítése
-halottszállítók: holttest elszállítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!