Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért védi a rendőrség a...

Miért védi a rendőrség a cigányokat?

Figyelt kérdés

A múltkor összeverekedett egy cigány meg egy ember a város közepén, a buszmegállóban. Kihivtam a rendőrséget, erre a rendőr elkapja a magyart, bilincsbe veri és húzza maga után az örsre. Engem is utasitott, hogy jöjjek utána, tanuként. Mondom én:vigyázzon, rendőr úr, mert a cigány meglép. A rendőr nem reagál. Ismétlem:a cigányt nem visszük magunkkal? Mire a rendőr:minek, ha megbüntetem, úgysem fizeti ki.... Kérdem én:akkor a nem cigányt miért bünteti meg? -Mert verekedett. Mondom:ok, akkor én nem megyek be tanunak. Mire a rendőr: de te hivtad a 112-t, ha nem jössz tanunak, te is kapsz büntetést.

Gyalázat, mi megy ebben az országban!

2015. jún. 15. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
Inkább egy magyar szúrjon le vagy lopjon meg mint egy cigány.
2015. jún. 16. 23:34
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Biztosan állíthatom, hogy a rendőrök 90%-ának hányingere van a cigányoktól, viszont nem mutathatják... Mihelyst rasszista megnyilvánulást, illetve megmozdulást tesz (nyilvánosan), kirúgják... Ez valahol érthető (hogy miért, abba ne menjünk bele, ódákat zenghetnénk erről), annak ellenére, hogy én sem szeretem a cigányokat.

29/L(MAGYAR)

2015. jún. 18. 09:29
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
Felsőbb utasításra. Az Európában alkalmazott fajelmélet szerint a cigány magasabb rendű a magyarnál.
2015. jún. 20. 10:42
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
azért van ez mert ha vernék a cigányokat a rendőrök akkor az unio közbe szól hogy mi a faszt csináltok magyarország az unio csi cskája szemét lerakója ki kéne lépni az unioból vissza hozni a határt katonaságot elkezdeni gyártani mindent jó minőségbe aztán külföldön eladni legyen jó gazdaságunk aztán akkor lehetne irtani a cigányokat
2015. jún. 27. 15:12
 15/17 anonim ***** válasza:
16%
Ezt a történetet most találtad ki.Ilyen nincs.Csak provokálsz,gyűlölködsz, mert pont ráérsz és nem te vagy az egyetlen.Na ez a gyalázat.Ilyen szintre, hogyan lehet lesüllyedni?Neked sem lehet egyszerű életed.Mielőtt másokat vádolnánk meg valami hülyeséggel, a saját fejünkben kellene rendet tenni.
2015. júl. 30. 19:15
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó: ha nem hiszed el, akkor nem hiszed el, de rengeteg ilyen történet van. Még a jogos önvédelem fogalma is ismeretlen, ha cigánnyal állsz szemben.
2015. júl. 30. 19:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Talán mert a kissebbségeket meg kell védeni a fasisztáktól
febr. 4. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!