Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért védi a rendőrség a...

Miért védi a rendőrség a cigányokat?

Figyelt kérdés

A múltkor összeverekedett egy cigány meg egy ember a város közepén, a buszmegállóban. Kihivtam a rendőrséget, erre a rendőr elkapja a magyart, bilincsbe veri és húzza maga után az örsre. Engem is utasitott, hogy jöjjek utána, tanuként. Mondom én:vigyázzon, rendőr úr, mert a cigány meglép. A rendőr nem reagál. Ismétlem:a cigányt nem visszük magunkkal? Mire a rendőr:minek, ha megbüntetem, úgysem fizeti ki.... Kérdem én:akkor a nem cigányt miért bünteti meg? -Mert verekedett. Mondom:ok, akkor én nem megyek be tanunak. Mire a rendőr: de te hivtad a 112-t, ha nem jössz tanunak, te is kapsz büntetést.

Gyalázat, mi megy ebben az országban!

2015. jún. 15. 13:16
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy olyan helyen élek, ahol a lakosság 20+ %-a cigány, és szinte heti szinten vannak negativ tapasztalataim velük szemben, pozitiv viszont pár évente ha akad. Nem minden cigány rossz ember, de a 95%-uk az, és nagyon elegem van belőlük. Leköpnek az utcán mert nem adsz pénzt, kirabolnak, a barátnőmet majdnem elrabolták....kezd a tököm tele lenni velük. A rendőrség pedig a látszatát sem akarja fenntartani annak, hogy valaha is tenni akarnának valamit.
2015. jún. 15. 13:32
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
A rendőrség a politika pulikutyája. Csettintésre harapnak vagy épp csücsülnek, bárki is a "kormányzó".
2015. jún. 15. 13:42
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
Én előbb írtam ki egy kérdést, amire jött egy olyan utasítás, hogy legközelebb kizárnak, így törölték is a kérdést. Az volt a lényeg, hogy nem merek szülni ebbe az országba, mert 15 c jut egy magyarra, és neked kötelező őket tisztelni, miközben terrorba tartják a családod is. Gyalázat, ami itt megy!
2015. jún. 15. 13:44
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
jaj neeeeeeee törölve lett az első két válaszom... :D
2015. jún. 15. 13:54
 5/17 anonim ***** válasza:
29%
mert a törvények sajnos a cigányokat védik. :(
2015. jún. 15. 13:54
 6/17 anonim ***** válasza:
37%

Hogy generálják a polgárháborút.

Ennek is van célja de nem azt kérdezted.

2015. jún. 15. 14:16
 7/17 anonim ***** válasza:
26%

akkor minek telefonálsz ha nem tanúskodsz a magyar honfitársadért??

Elég kamuszagú, mert nem így hívják be a tanúkat hanem idézik

2015. jún. 15. 15:19
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

"Mire a rendőr:minek, ha

megbüntetem, úgysem fizeti ki...."

nem ő bünteti, hanem a bíróság. A büntetés nem attól függ, kit visznek be. Vagy azt hitted "bent" osztják a büntetést??:-)

2015. jún. 15. 15:21
 9/17 anonim válasza:
28%
Nekem mind1 hogy szidod a cigányokat csak legyen ott hogy tisztelet a kivételnek, mert hogy vannak velem az élen! 1 hete kaptam rajta 2 magyart amint felfeszíti a postaládámat és kilopják a kis csomagjaimat!rendőr nem csinált semmit
2015. jún. 16. 22:21
 10/17 anonim válasza:
9%
A páromat megbüntették a házunk előtt mert nem volt nála a személyigazolványa, sőt azért is mert be volt kötve!! Minden ember között van féreg, lopós, büdös, pedofil, gyilkos! Jó lenne ezt már fefogni
2015. jún. 16. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!