Mindegyik rendőr ilyen beszari, vagy csak az igazság szolgáltatás ilyen rossz?
Anyukádat tesztelgesd!
Főleg ilyen topic címmel!
Utolsónak teljesen igaza van, ez az oldal nem közvéleménykutatásra készült. És ugye szépen átvágtad az embereket.
Amúgy Te magad vagy a tanulság! Mikor írtam Neked egyből felháborodtál, hogy miért tegezleg, bezzeg az előttem szóló x ember nem zavart hogy tegez. Szánalmas és gyerekese vagy!
Üdv a rendőrnő!
Menj már magadnak... Ha tegyük fel tényleg közv kutató cégtől vagy akkor nem ilyen stílusban kérdezel:Mindegyik rendőr ilyen beszari...? Műveltség a plafont veri. Látom bízol a rendőrökben mert kihívtad őket, utánna meg jössz egy ilyen oldalra fikázni őket.. Szerintem te csak egy uccsó putrilakó vagy,ha szerinted a rendőrök beszarik, akkor valószínű h te bátornak gondolod magad, akkor állj bátran a stukker elé. Amugy meg lehet elbujni BÁTRAN!
Jah és gázpisztolyhoz nem kell engedély, csak egy kis lóvé meg szem igazolvány, ha nem használod közterületen (csak mondjuk lakásban) Ezt nem tudom ki kérdezte, csak utánna kérdeztem,hogy tudjak rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!