Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért védik itt Gyk-n olyan...

Miért védik itt Gyk-n olyan sokan a bűnözőket?

Figyelt kérdés

PL.olvastam kérdéseket t,hogy a kérdező írta,hogy fel akar jelenteni egy drogdílert és a válaszolók többsége írta neki,hogy:VAMZER! stb.

Aki helyeselte a feljelentést azt lepontozták aki pedig leszólta őt emiatt azzal,hogy pl. vamzer az meg 80-90%-ot kapott!

De ez nem csak drog ügyben volt így ha nem itt a kommentelők azért is fel voltak háborodva,mert valaki feljelentett egy nemi erőszaktevőt,gengsztert.

Meg az,hogy vamzer az miért negatív tulajdonság?

Gengszterszleng azokat hívják így akik feljelentik a bűnelkövetőket.

Ebben mi a negatív?

Rend kell és fegyelem,közbiztonság az utcákon!

Azért lenéztek valakit,mert feljelent egy gengsztert?

Drogkereskedelem,prostitúció,rablások,gyilkosságok pénzhamisítás,uzsora, stb. ugye ilyen bűnöket követnek el.

Most ezt miért véditek???

Én azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy milyen érveitek vannak a bűnözés mellett,hogy ennyire véditek őket???

2015. jún. 10. 22:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na, most nagyon le leszek pontozva, de megpróbálom kicsit javítani a vitakultúrát.

#1 Nem tudom ezt miért írod le, gondolom személye háttere van, de semmi köze a kérdéshez, ez a párkapcsolatok kategóriába való.

34%-os Ne szívasd már szegényt, mindent szó szerint vesz

Kérdező: 1) a 34%os csak trollkodik, vedd észre

2) Ne személyeskedj állandóan. nem használsz érveket, ezek egyszerű rossz kívánságok, nem vita.

A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, én is találkoztam ezzel a mentalitással, nem értem miért érzi valaki szimpatikusabbnak a dealert, mint azt a lakót, aki a narkósoktól nem tud megmaradni a saját lépcsőházában. (Akik ilyen lépcsőházakban kényszerülnek drogozni, ugye nem egyszerű mezei füvesek általában)

2015. jún. 12. 01:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy a 3-as válaszolónak inkább privátot írtam de még nem válaszolt valózínűleg megijedt olyan durvát írtam neki!
2015. jún. 12. 07:38
 13/17 anonim ***** válasza:

teljesen komolyan mondom, hogy azon bűncselekményeknek, amitől féknek az emberek, elhanyagolható méretekben vannak jelen és nincs is kára. Uis. a bűnözők szegény emberek.

pénzügyileg nézve, meg kéne szüntetni a bűnüldözést és aki ezzel foglakozik, termelő tevékenysége kellene irányítani, ami tiszta adóbevételt jelentene, és ezt az adót oda kéne adni a bűnözőknek, hogy ne bűnözzenek. Ami pénzt a rendőrökre költöttek, abból lehetne támogatni a négereket Afrikában.

ami nagy kárt okoz ezzel szemben, hogy a megtermelt javakat nem a megújulásra költik, hanem felélik, főleg a diplomások akik dézsmálnak érdemtelenül, igaz ez törvényes.

szlovákokat kell követni, ott nincsen ilyen sok here, mint itt

2015. jún. 12. 08:32
 14/17 anonim ***** válasza:

"Remélem majd meglopnak az utcán vagy elrabolják a feleségedet!

Liberális uszító vagy!

Vagy csak egy gettós cigánypurdé.

Ha majd megerőszakolja valaki a feleségedet akkor szólj ő pedig felakarná jelenteni szólj ám rá,hogy VAMZER!"

Feljelentelek gyűlöletbeszédért és negatív diszkriminációért.

2015. jún. 12. 22:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja, és nálam nyomulhatsz privátban is az ortóságaiddal. Ne félj, én válaszolok.
2015. jún. 12. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Mert sokan kezdenek szimpatizálni a liberális eszmékkel.

Eredetileg a liberalizmus azt jeleti, hogy mindent szabad ameddig nem ártasz vele senkinek.

De mai értelemben azt jelenti, hogy a "kisebbségeknek" (hogy ne legyek rasszista) mindent tolerálni kell, mert szegénykék nagyon el vannak nyomva.

[link]

[link]

Szóval az effélék védik mindig a bűnözőket.

Nekik köszönhető, hogy volt egy gazda aki megelégelve a szőlőséből való lopást, áramot vezetett a kerítésbe. Megsérült szegény kis tolvajocska, és tippelj kiknek köszönhető, hogy ezt a "rasszista" borosgazdát börtönbe akarták csukni?

2015. jún. 28. 12:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fideszesek.
2015. aug. 1. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!