Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Büntetés végrehajtás mint...

Büntetés végrehajtás mint munkahely?

Figyelt kérdés
Nos szeretnék elhelyezkedni érettségi után büntetés végrehajtásban mivel lenne egy ismerősöm aki feldobta ezt a lehetőséget nekem. Na most az lenne a nagy gondom hogy most jelenleg van egy eljárás ellenem egy régi ügy miatt lopási gyanú miatt. Na most viszont ugyebár kvázi Junius 16.án mondanak ítéletet ezzel kapcsolatosan és eddig úgy néz ki hogy nem lesz belőle semmim maximum egy felfüggesztett,viszont én ezzel a régi rossz társasággal megszüntettem minden kapcsolatomat és ténylegesen ez volt az első és utolsó félrelépésem az életben. Na most ezért is és főképp azért mert érdekel szeretnék elhelyezkedni Büntetés végrehajtásban. Nem tudom mik a kilátásaim. Komoly tanácsokat kérek mert komolyak tényleg a szándékaim.
2015. máj. 26. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtős.

Úgy indul a történet,hogy erkölcsi bizonyítványt lekérik,aminek makulátlannak kell lennie.

Mivel a Tiéd nem az,így elképzelhetetlennek tartom,hogy oda felvegyenek.

De ez csak az én véleményem,azért szorítok,hogy sikerüljön!

Üdv

2015. máj. 26. 23:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a jó kívánságot. . Ez amúgy Junius 16.án eldől hiszen megkérdezem az ügyvédemet hogyha ezek a terveim akkor mire számíthatok. Remélem hogy sikerül bejutnom hiszen tényleg elhatározottam szeretném ezt a hivatást.
2015. máj. 27. 00:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is jelentkeztem a különleges alakulathoz miután leültem a tíz évemet fegyveres rablásért. Hiszen rehabilitáltak. Azt mondták majd értesítenek a felvételi sikerességéről. Mivel már öt éve történt, bármikor csöröghet a telefon.
2015. máj. 27. 02:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Én támogatom a terved, így jobban szót értesz a bentlakókkal.
2015. máj. 27. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha felmentenek, akkor mehetsz. Ha viszont elítélnek - függetlenül az ítélettől - nem fognak felvenni
2015. máj. 28. 16:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem Akkor végül is ha kapok felfüggesztett vagy próba időt akkor már kizáró ok? Köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 28. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!