Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » 4. napja délutánonként SOS...

4. napja délutánonként SOS jelek jönnek, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Első nap csak arra voltam figyelmes, hogy feltűnően sokáig bevilágított a napfény, ami a szembe lévő tízemeletes egyik ablakáról tükröződött. Másnap feltűnt hogy ki-be csukogatják az ablakot, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, csak kissé zavaró volt, tegnap már kezdett gyanús lenni, hogy olyan villogás van, mintha néha hosszú néha rövid időre hagyná ott, megfogadtam hogy ma ha megint lesz jelzés, akkor feljegyzem a villogást, és egy SOS jelzés jött ki belőle morze jelekkel. Ma azóta néha nézem azt az ablakot és most tűnt fel, hogy sötétedés után is véletlenszerűen elkezdte valaki kapcsolgatni a villanyt.

Ilyenkor mi a teendő? Hívjam ki a rendőrséget? Nem fognak ilyen miatt kinevetni?

2015. máj. 9. 23:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak szórakozik, de akár az is elképzelhető, hogy ha valakit fogva tartanak, elvették a mobilját, nem kiabálhat, akkor csak így tud üzenni a külvilágnak.
2015. máj. 10. 11:34
 12/14 anonim ***** válasza:
És ha pl.fogvatartói vannak?Ha elkezd kiabápni ki az ablqkpn,meghallhatják és addigra senki nem fog segíteni neli.
2015. máj. 10. 11:35
 13/14 anonim ***** válasza:
jó pofa vagy, de ne pazarold a gyk-ra a fantáziád, ezek nem érdemlik meg
2015. máj. 10. 17:45
 14/14 anonim ***** válasza:
2015. máj. 11. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!