Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » MI a teendő a segélyhívói...

MI a teendő a segélyhívói feljelentéskor?

Figyelt kérdés
Haverom úgy döntött felhívja koliba 15 évesek vagyunk szórakozik eggyet röhögtünk is meg minden másnap jöttek rendőrök most mi a teendő azt mondták beleszünk idézve és már a jövő héten kapjuk a papírt most mi lesz osztálytarsammal aki rendőr az írja le mi lesz az eljárás
2014. nov. 28. 22:35
 1/9 anonim válasza:
97%

idióták vagytok. komolyan, már ezzel vicceltek? ez poén? és ha valahova épp kellett volna a kocsi? erre nem gondoltatok?

amúgy eddig én úgy tudtam, pénzbírságot szabnak ki, de nincs tapasztalatom

(ja, és a kérdésed is elég értelmetlen és ömlesztett így, hogy egy darab vesszőt sem voltál képes kitenni. hát gratulálok, komolyan)

2014. nov. 28. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
megérdemlitek...
2014. nov. 28. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

2013. október 15-étől "segélyhívó számok rendeltetéstől eltérő igénybevétele (egységes európai segélyhívó szám, nemzeti segélyhívó szám rendeltetésétől eltérő felhívása)" is szabálysértés.

Pénzbírsággal büntethető, ami 5000 Ft-tól 150000 Ft-ig terjed, és a rendőrség szabhatja ki. (Tehát elegendő csak ok nélkül felhívni, már az szabálysértés.)

Ha többet is tett (hamis bejelentés, közveszéllyel fenyegetés stb.), akkor sokkal súlyosabb következményei is lehetnek.

2014. nov. 29. 01:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne vele? Meg lesz büntizve.
2014. nov. 29. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi a teendő? Kifizetni a bírságot és lapítani mint szar a fűben. Ennyi a teendő.
2014. nov. 29. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Le fognak taglózni, merte kegyetlenek és barbárok.

A rendőröket kérdezted, de én az vagyok aki végigélt egy ilyen eljárást. No, itt következhetne 10 oldal, ami leírja azt az 6 évet, mire megkaptam a próbára bocsátási ítéletemet a törvényszéken. Meg fog változni a teljes életed emiatt. Ami megmarad, hogy rendőrgyűlölő és magyargyűlölő leszel. Az fog örömet okozni, ha kibachacc velük.

2014. nov. 29. 09:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyíltan háborúznak ezek, te vagy az ellenség és a pénzed a zabra. Akkor lesz vége, ha elfogy a pénzük, ha államcsőd lesz és elfogy a benzin a kocsijukból.
2014. nov. 29. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:

V I G Y Á Z Z A T O K !

"""""""""""" (Tehát elegendő csak ok nélkül felhívni, már az szabálysértés.)

Ha többet is tett (hamis bejelentés, közveszéllyel fenyegetés stb.), akkor sokkal súlyosabb következményei is lehetnek.

""""""""""""

2014. nov. 29. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nektek ez vicces(pedi egyáltalán nem az)akkor megérdemlitek amit kaptok és amúgy a segélyhívó/dispatcher le is tudja nyomozni hogy honnan jött a a hívás.

Emellett ha ok nélkül hívjátok fel,már szabálysértés,ami kb.50000-100000-ig terjedhet.Ha meg "vicc" miatt,akkor szabadság vesztést is kaphattok.

Ilyet többet ne csináljatok,hadjátok ezt abba,mert megjárjátok

2014. nov. 29. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!