Melyik kerületben/kerületekben él a legkevesebb cigány?
"12,2"
Azok a tetvek a 8-ból mentek át sztem...
Én a XI.kerben dolgoztam üzletben bizt.őrként és általában a X vgay VIII kerből jöttek át ezek a bodzások!Amúgy gyülölöm őket!!!!!
"20:34"
megértelek...
és teljes mértékben igazad van
Sok retek. Kevés a I-2-12-ben van. 3 is tűrhető. 4-nek egyes részei. 16 is egész jó.
A c szerencsére ösztönlény. Ott terem, ahol megélhetése van. Esze csak ahhoz van, h a belvárosban éljen. (8ker)
Amúgy ha elhiszitek ha nem, a 8 ker egyes részei a leg biztonságosabbak. A cigók sem szarnak oda, ahol esznek. Ugyanis ott már ismerik őket a rendőrök, plusz tele van minden térfigyelővel. Ezért húznak el máshová.
02-23 20:34
Hazudsz!
Egyszerűen hazudozol, mert befeketíteni próbálod őket.
11:21-nak:
Persze-persze,hazudozom!!!!!!!!!!!!Szerintem az ember nem
hülyéskedik főleg ilyen szörnyű sztorikkal a saját gyerekéről!Kíváncsi lennék hogy jött neked ez a :"hazudsz.. "elméleted.Nekem eddig soha nem volt jó élményem a cigányokkal kapcsolatban,de soha nem is kampányoltam ellenük.Nem szídtam,nem mocskoltam őket,pedig nem egyszer megloptak már,megalázó helyzetbe hoztak buszon,stb stb............de ez most nagyon durva volt,és igen is vettem a fáradtságot hogy leírjam ide a történetet,mert igenis szégyenfolt az emberiség történetében ez a faj!!
Sajnáltatják magukat,hogy el vannak nyomva,ki vannak közösítve,meg vannak bélyegezve.....de könyörgöm vajon miért??Nem ok nélkül.Mind féreg.Tolvajok,gyilkosok,ingyenélők,igénytelenek,büdösek,koszosak,ostobák.....FÉRGEK.Abból élnek amit más elhullajt,vagy ha nincs,akkor ellopják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!