Sberci kérdése:
Elloptak 20000 Ft-ot, mit kap érte az elkövető? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
8.osok (14-15 évesek vagyunk), múlt héten technika órán nem a teremben hanem a téren volt az óra és az ajtót úgy zárták be hogy benne maradt a kulcs. Osztálytársam aznap eladott másik o.társamnak egy fényképzőt 20 ezerért amit a telefonjának tokjába rakott bele (és elmondta mindenkinek meg egész nap menőzött vele o.o), és amíg odavoltak ellopták. Elvileg egyik o.társunk volt de ez még nem biztos. Most meg az osztályfőnökünk meg az a gyerek is akitől ellopták azt mondja hogy ha megkerül a "tettes" akkor annak iylen fiatalkorúak börtöne meg minden ilyen NCIS-es cucc..na szóval én meg úgy tudom mivel 18 alatt vagyunk, és az elopott érték pont 20ezer ezért ez csak szabálysértés nem lopás és szinte csak annyi lesz a büntetése a vkinek hogy priusza lesz...jól tudom vagy most tényleg ilyen krtérítés meg nyomozati költség meg börtön stb?2015. máj. 4. 19:25
11/11 anonim válasza:
Az ilyen dolgokat csendben kellene intézni, nem kidumálni. Meg is érdemli, tanulópénz... Ha a "kedves" tolvaj is befogja a száját, soha nem derül ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!