Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Milyen gázpisztoly van 50...

Milyen gázpisztoly van 50 ezer alatt ami jó önvédelemre?

Figyelt kérdés

2015. máj. 2. 22:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

" a vipera meg tudtommal nem hordható közterületen"

- engedély nélkül a gázpisztoly sem!

Tartani lehet (értsd: otthon a lakásban), de a viselése (értsd: közterületen hordani) engedélyhez kötött (fegyverismereti vizsga, orvosi alkalmassági, rendőrségi engedély).

2015. máj. 3. 11:07
 12/24 A kérdező kommentje:
de a viperára engedélyt se lehet szerezni amúgy meg tudom miért kell a gázpisztolyt annyira ócsárolni vagy azok a fajták vagytok akik úgymond inkább nem elenkedek csak ne hogy sérüljön a kis lelki világuk ma már abba a világba vagyunk hogy meg kell védenünk magunkkat vagy beletaposnak a földbe
2015. máj. 3. 11:52
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

10#

Ha az a nagylegény 3 méternél távolabb áll tőled sokat nem ér a fingópisztoly, legfeljebb ha tökéletes szélcsend van és ha az illető mozdulatlanul áll, mellesleg az összes "valamirevaló" bűnözőt már valószínűleg lőtték meg ilyennel, szóval nem lepődnének meg.

2015. máj. 3. 11:56
 14/24 A kérdező kommentje:
na de ha 3 méter van köztünk akkor hogy akar kirabolni, szól majd hogy dobjam már oda a tárcámat elé aztán menjek el ennyi erővel a tárca helyet előkapom a pisztolyt közelebb lépek kap két gázfelhőt aztán elrohanok és azok akik egyáltalán nem érzik a hatását azok nem utcai bűnözők hanem valami keményebbek meg aki elsőre kap egy ilyen gázfelhőt a képébe az kétszer meggondolja hogy próbálkozzon-e mégegyszer
2015. máj. 3. 12:04
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

"Ha az a nagylegény 3 méternél távolabb áll tőled sokat nem ér a fingópisztoly, legfeljebb ha tökéletes szélcsend van és ha az illető mozdulatlanul áll, mellesleg az összes "valamirevaló" bűnözőt már valószínűleg lőtték meg ilyennel, szóval nem lepődnének meg."

Valószínűleg nem 3 méterről akar kirabolni, amúgy meg a nagylegény ha előkapod a viperát akkor valószínűleg az ánuszodba fogja dugni tövig, miután kicsavarta a kezedből.

Gázpisztoly helyes használat: előveszed, pofánlövöd, hátrapofa, sprint megkezdése, közben hátrafelé lőni párat. Nem arra való, hogy te azzal fegyverezzed le a szicíliai maffiát.

2015. máj. 3. 12:07
 16/24 A kérdező kommentje:
utolsó jól mondod de térjünk vissza a fenti kérdés megválaszolására
2015. máj. 3. 12:11
 17/24 anonim ***** válasza:

Ki beszélt amúgy viperáról? Másfeles a szemem, szóval nem a legjobb, de én nem látok semmi olyat, ahol azt írtam volna, hogy ilyenkor elő kell kapni egy viperát és azzal kell agyonverni a támadót, szóval mesélj kérlek, hol írtam én ilyet?

Én a gázsprayt ajánlottam, ami a riasztófegyverekkel ellentétben nem fog az életben sem elakadni (igen, a forgótáras se 100%-ban elakadásmentes) és a permet is sokkal koncentráltabb, mint egy gázpisztoly patronjában, plusz beszerezni és viselni is egyszerűbb. Egy 100 ml tartalmú sprayben kb. 15 paprika vagy gézpatron töltete van, amit folyamatosan tudsz használni.

2015. máj. 3. 12:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem figyeltem, valaki itt bőszen a viperát ajánlgatta. Amúgy igen, a gázspray valóban hatásosabb.
2015. máj. 3. 12:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom az én gázpisztolyom 4 méterről leszedte a vakolatot .Rá 2 másodpercre összeestem és epét hánytam.Nekem már nem kell eladom neked ha kell írj privit.Persze ehez szükséges jó minőségű patronka is. Na csáó.
2015. máj. 3. 18:47
 20/24 Csiß ***** válasza:

Én beszéltem viperáról..

"Nem tudom az én gázpisztolyom 4 méterről leszedte a vakolatot .Rá 2 másodpercre összeestem és epét hánytam."

Hát ez hatalmas..Remélem legközelebb egy rablótámadás közben is magadat gázosítod el a támadó helyett..Ennyit a gázpisztolyról.Egyébként nekem is van kettő (1 sima+1 gumis) de nem hordom magammal,mert a gumis érne valamit de azt még viselésivel sem lehet gumira töltve hordani.

2015. máj. 3. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!