Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha 50-es táblánál 58-cal...

Ha 50-es táblánál 58-cal megyek, van olyan mód, hogy megbüntessenek? Trafi vagy bármi

Figyelt kérdés
Tájékoztató jelleggel érdeklődöm, édesapámmal vitatkoztunk ezen, hogy szerintem 65-től kapnék csekket, ő azt mondja, hogy ez butaság, kevesebbért is.
2015. ápr. 3. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Ezek szerint akkor te vagy a vak, és a számokat sem ismered.

Végeztem mérőműszeres sebesség ellenőrzést, ezért tudom amit. A mérés nem hasra ütésszerű számokkal megy, hanem törvény által meghatározott értéktől kell. A megállítás sem lustaság kérdése, mint ahogyan írtad, hanem létszámhiány.

2015. ápr. 3. 15:08
 12/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
51%

"A megállítás sem lustaság kérdése, mint ahogyan írtad, hanem létszámhiány."

Tehát ugye nem szoktak kiállni - létszámhiány és nem lustaság miatt - ebben az volt a lényeg, hogy nem szoktak kiállni, nem az ok. Te a kiállás tényét cáfoltad az előbb.

Ezen a gyorshajtási fotón mit is jelent az S69/50 T69/50?

[link]

(És akkor a szabályok szerint ez mennyit is ér?)

Illetve amit neten lehet látni fotókat, azon mit jelent az L=109 (90-es helyen), L=154 (autópályán) és társai?

[link]

(Igen, van 108 is, látom)

Lehet, hogy a szabályokat jobban ismered, énkérekelnézést, hogy a tapasztalataimat tapasztalataimat osztottam meg...

2015. ápr. 3. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Kár lenne neked a manuális, félautomata, és automata mérés előnyeit, és hátrányait ecsetelgetni. A kezelőtől függ, hogy miként állítja be, neki mi a szimpatikus.

Milyen sokat tudsz beszélni a semmiről...

2015. ápr. 3. 18:58
 14/17 Koplárovics Béci ***** válasza:

Minden szavamba belekötöttél. Aztán végül mindenről kiderült, hogy az elmélet és a gyakorlat között óriási a különbség, leírtad az elméletet, amihez a gyakorlatnak semmi köze nincsen. Végülis csak idézni tudlak:

"Tulajdonképen semmi értelme nem volt a hozzászólásodnak."

2015. ápr. 3. 19:55
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ezen a gyorshajtási fotón mit is jelent az S69/50 T69/50? "

Lehet ők sincsenek a helyzet magaslatán, figyel az értékeket az én drága fotóimon xD

[link]

2015. ápr. 4. 01:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Az az automata felvételkészítés értéke. Kezelőtől függ, hogy állít-e be értéket, vagy nem, és ha állít akkor mekkorára. Felhívnám a figyelmed azért a két felvétel idejére is, ezek a jogszabályok volt, hogy 1 évben 3-szor módosultak.

Nem akartam ennyire belemenni a témába, mert nincs értelme, de látom nem hagysz békén.

2015. ápr. 4. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:
#4 leírt mindent, annyival egészíteném ki, hogy 54-től is küldhetnek csekket, de mivel 65 (68) alatt nincs objektív felelősség, ezért az 54-es csekkre visszaírhatnád, hogy közeli hozzátartozó vezetett és nem vagy köteles rá vallani (Szab.sértési törvény). Ezért aztán a 65 (68) alatti csekket nem küldik ki, mert sok esetben felesleges lenne.
2015. ápr. 4. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!