Ha 50-es táblánál 58-cal megyek, van olyan mód, hogy megbüntessenek? Trafi vagy bármi

Ezek szerint akkor te vagy a vak, és a számokat sem ismered.
Végeztem mérőműszeres sebesség ellenőrzést, ezért tudom amit. A mérés nem hasra ütésszerű számokkal megy, hanem törvény által meghatározott értéktől kell. A megállítás sem lustaság kérdése, mint ahogyan írtad, hanem létszámhiány.

"A megállítás sem lustaság kérdése, mint ahogyan írtad, hanem létszámhiány."
Tehát ugye nem szoktak kiállni - létszámhiány és nem lustaság miatt - ebben az volt a lényeg, hogy nem szoktak kiállni, nem az ok. Te a kiállás tényét cáfoltad az előbb.
Ezen a gyorshajtási fotón mit is jelent az S69/50 T69/50?
(És akkor a szabályok szerint ez mennyit is ér?)
Illetve amit neten lehet látni fotókat, azon mit jelent az L=109 (90-es helyen), L=154 (autópályán) és társai?
(Igen, van 108 is, látom)
Lehet, hogy a szabályokat jobban ismered, énkérekelnézést, hogy a tapasztalataimat tapasztalataimat osztottam meg...

Kár lenne neked a manuális, félautomata, és automata mérés előnyeit, és hátrányait ecsetelgetni. A kezelőtől függ, hogy miként állítja be, neki mi a szimpatikus.
Milyen sokat tudsz beszélni a semmiről...

Minden szavamba belekötöttél. Aztán végül mindenről kiderült, hogy az elmélet és a gyakorlat között óriási a különbség, leírtad az elméletet, amihez a gyakorlatnak semmi köze nincsen. Végülis csak idézni tudlak:
"Tulajdonképen semmi értelme nem volt a hozzászólásodnak."

"Ezen a gyorshajtási fotón mit is jelent az S69/50 T69/50? "
Lehet ők sincsenek a helyzet magaslatán, figyel az értékeket az én drága fotóimon xD

Az az automata felvételkészítés értéke. Kezelőtől függ, hogy állít-e be értéket, vagy nem, és ha állít akkor mekkorára. Felhívnám a figyelmed azért a két felvétel idejére is, ezek a jogszabályok volt, hogy 1 évben 3-szor módosultak.
Nem akartam ennyire belemenni a témába, mert nincs értelme, de látom nem hagysz békén.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!