Rendőrök! Hol a legjobb szolgálni Magyarországon?
Hol szolgáltok és mi a véleményetek róla? Illetve mi a vágyatok, hol szolgálnátok szívesen?
Én így, hogy nem vagyok rendőr, legizgalmasabb kerületnek Zuglót, 8. és a 10. kerületet tartom ilyen szempontból.
Rendőrnek milyen helyen a legjobb lenni?
Eltudom képzelni, hogy mennyi hülyével kell nyűglődni.
Ha izgalomra vágysz menj szabolcsba vagy borsodba!
A nyugis,pénzes helyek a jók. 1.2.12.kerület. A velencei tó környéke is jó a balatoni helyek nem annyira,sok a cigó.
Én az alföldön vagyok, a szerb határtól nem messze.
Relatíve itt nyugis a dolog, mert napi 1-5 bejelentés van, de vidéken nagyon kevés rendőrrel csináltatnak sok mindent. Szóval ilyen kis rohangálós, vidd ide, hozd ide, szólj neki, idézd be, vidd el a levelet, telefonálj annak stb. Itt például úgy 15 fő lakosra valamikor egymagam vagyok szolgálatban, akkor azért kell rohangálni a 6 településen.
Sok a buta, egyre több a hiperpigmentált, de itt vidéken érzed a megbecsülést, és érzed a bizalmat, ismer is mindenki szinte név szerint. Mivel kevés a bejelentés, így a munka hatásos is.
Voltam pár napra felvezényelve Pestre, ott már az első nap elegem lett a Pesti emberekből. Mintha egy másik ország lenne, rohanó, idióta emberekkel. (Persze lehet csak belenyúltam, és pont a hülyéket vonza a rendőr).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!