Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőr tesz feljelentést,...

A rendőr tesz feljelentést, vagy a rendőr nevében a rendőrség?

Figyelt kérdés
Egy átlag rendőr mennyit jár bíróságra?
2015. márc. 28. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
A rendőr tesz feljelentést, és egy olyan rendőr, aki sokat intézkedik, viszonylag sokat jár bíróságra.
2015. márc. 28. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Elég sokat... és igen ő teszi a feljelentést. Képviselve az államapparátust.
2015. márc. 29. 00:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez változó, valamikor fél évig a környékére nem mentem, valamikor havi 4 alkalommal is be kellett menni.

Feljelentést a rendőr teszi, hivatalból, a saját nevében.

Minden feljelentésnél nem kell menni bíróságra, csak ahol a meghallgatás szükséges.

Mondok egy példát. Követtünk egy ittas sofőrt, majd egyszer csak úgy érezte, hogy gyors megáll és kipattan az autóból. A meghallgatáson az hazudta, hogy ő csak ott állt, ő nem is vezetett stb. Idézett a bíróság, elmondtam, mit láttam, kik a tanúi az eseménynek, a bíró pedig díjazta neki elég rendesen a hazudozásait.

2015. márc. 29. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!