Átvertek a rendőrségen mit lehet ez ügyben tenni?
Sajnos ez az "igazságszolgáltatás" a bírók és a rendőrök által.A rendőrök már alapból korruptak de ha a srácnak az apja már eleve rendőr akkor mindegy hogy mit tettél volna ígyis úgyis megszívtad volna.Ne feledd a rendőrök bármit megtehetnek úgyhogy felesleges velük kekeckedni.Gondolom te is hallottál már arról az esetről amikor Elter Zsanettet megerőszakolhatták a rendőrök minden következmény nélkül?Szerinted ha már ilyeneket csinálhatnak nyilvánosan akkor a te eseted miért fordulhatna igazságosra?
Azt mondom hogy jobb lesz ha perkálsz és ledolgozod a büntetést,utána pedig kerüld a srácot mert a következő esetnél már letöltendőt is kaphatsz.Sajnos ez van,a rendőrök csak ehhez értenek,az igazi bűnözőket meg hagyják kint szaladgálni az utcán mert egyrészt olyan hülyék mint a segg másrészt pedig leszarják őket.Nem véletlenül vannak rendőrviccek...
Nem a "rendőrség" vert át, te megbíztál abban, hogy valami névtelen srác akivel összeverekedtél hajlandó lesz hazudni, ha te is. Az igazat kellett volna mondanod, de mivel hazudtál, a te verziód teljesen más lehetett, mint amit a srác mondott. Hogy a rendőr a haverja volt-e a srácnak, vagy csak lefizette, az jelen esetben mindegy.
Mivel a saját vallomásod szerint mindketten hibásak vagytok, ezért ha fellebbezel is ki kell fizetned az adott összeget (esetleg elengednek belőle 30 ezret, de mire az a bírósági ügy is lefolyik hónapok alatt, addigra a kamatok megduplázzák)
Ezzel így sokmindent nem lehet tenni, hacsak nincs rá bizonyítékod (hanganyag, gondolom nem vetted fel mondjuk telóval a srác ajánlatát, vagy a rendőr "tanácsát") akkor ez az ügy csak drága leckének volt jó, és minél tovább húzod a kifizetést, annál többet hajtanak be rajtad.
Ne bízz meg senkiben, és mindig a saját ártatlanságodat hangoztasd, bárki bármit is mondjon.
"Nem a "rendőrség" vert át"
Dehogynem.A rendőr mondta neki hogy mondjon hazugságot mert azzal megússzák egy ejnyebejnyével tehát a korrupt rendőr vitte bele a bajba szándékosan
Koma, téged besz*pattak a fogolydilemmával.
Ezért nem kell egy k**va szót sem szólni ügyvéd nélkül.
Most vagy szerzel egy ügyvédet, és az felvilágosít a lehetőségekről, vagy fizetsz szépen.
Ennyi ésszel egyáltalán azt a 46%-os jó válasz arányt csodálom. A rendőrség egy szervezet, és nem egy szervezet verte át, hanem egy haver-korrupt rendőr.
Se a primitivitásodból, se a gyűlölködésedből nem kért senki, válaszolj a kérdésre ha tudsz, aztán takarodj.
Már nem azért de a kérdező hol említette azt hogy átverte a rendőrség?Ő csak azt írta hogy átverték a RENDŐRSÉGEN akkor meg minek hoztad fel hogy nem a rendőrség verte át?Nyilvánvalóan tudom hogy a rendőrség egy szervezet,de én úgy értettem hogy a rendőr verte át.Nem kell mindenbe belekötni és okoskodni amikor szövegértelmezési gondjaid vannak.És még te beszélsz primitivitásról... :D
Bírom az ilyen álszent ratyikat mint amilyen te vagy :D Először is ha leírom az igazságot az már gyűlölködésnek számít?Másodszor,én se a kérdezővel se mással nem beszéltem úgy mint a kutyával,én csak a rendőröket és a bírókat szidtam te meg itt nekem állsz ilyen baromságok miatt
Már megbocsáss de már leírtam az ÉRTELMES válaszoamat,mégpedig azt hogy jobb lesz ha kiperkálja a pénzt stb stb Nem is tudom miért kéne bocsánatot kérnem tőled,ajánlom vegyél vissza a kis egócskádból és nézzél néha tükörbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!