Ennek az új mindent látó okos kamerának (trafipax) köszönhetően akkor is megbüntetnek majd ha valakit megelőzök?
Erről van szó: [link]
Vannak sajnos esetek amikor valaki 30,40-el döcög előttem és bizony megkell őket előznöm.Viszont van amikor az illető előzés közben direkt rátapos a gázra és ahhoz hogy ne ütközzek valakivel frontálisan bizony fel kell nekem is gyorsulni 60,70-re
Tehát az a kérdésem hogy ezek szerint jobb a rendőrségnek illetve a KRESZ szabály alkotóinak ha frontálisan nekiütközök valakinek de akkor is tartsam be az 50-et?
Tetrokám akkor lehet mégis te beszélsz hülyeséget félig mert akkor csak megbüntethetnek ha 60-al megyek
Nyilvánvalóan ha egy kocsisor döcög lassan előttem akkor nem előzöm meg őket még akkor se ha megtudnám mivel valószínűleg azért megy mindenki tetűn mert mérnek
Azoknak szokott gondot okozni, akik beállank a 30-cal totyogó mögé 2 méterre, majd egy idő után eszükbe jut, hogy csak megelőzik. Ezesetben tényleg gondot okoz, ha a togyogó is rálép a gázra.
50-55-tel megyek, megnézem, van-e szembe jövő forgalom, index ki, s már el is felejtettem a totyogót. Ha van szembejövő forgalom, már messziről "úgy játszok" a sebességgel, hogy amikor odaérek, üres legyen a szemközti sáv (ne legyen keresztutca, stb.). Ez általában bejön. Ha nem, nagyobb követési távolságról gyorsítok, mire az előzendő kocsi netán gyorsítana, már el is felejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!