Hogy tehetek bejelentést egy kocsma ellen, hogy ne jöjjenek rá a kilétemről?
Figyelt kérdés
Drog, uzsora, tettlegesség, halál.
Falu, itt mindenki tud mindenről.
2015. márc. 20. 19:32
2/17 A kérdező kommentje:
Falu. Nincs fülke. :) Köszi.
2015. márc. 20. 19:37
4/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok spicli.
Csak nem találunk kiutat. Övéké a környék.
Mi az a telefontanu?? Mi a száma??
2015. márc. 20. 19:40
5/17 anonim válasza:
A telefontanú az te vagy. A rendőrséget ma már a 112-es számról is elérheted, ahogy a mentőket és tűzoltókat is
6/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom bizonyítani. Több rendőrségi ügy volt, mindből mentesen kerültek ki.
2015. márc. 20. 19:49
7/17 anonim válasza:
Legyél már ennyire kreatív. Elmész a legközelebbi telefonfülkével rendelkező faluba, városba (busszal) és egy előre átgondolt szöveggel felhívod a rendőrséget. Előre átgondolt---> ne tűnjön rágalmazásnak, hihető legyen. Ennyi lenne, de ha ennyire nem futotta saját kútfőből akkor hidd el el fognak kapni. A hülyéket meg a hazugokat hamar utolérik. :D
8/17 anonim válasza:
Amennyiben kemény dolgok történnek rájuk küldöd a TEK -et .
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Már saját telefonomról, személyesen is felkerestem a rendőrséget. Nincs bizonyítékom. Aztán le sem sz@rtak...
Nevemet, címemet is vállaltam.
Kocsmával közöltem, bármilyen céget rájuk hívok.
De van három szekrénynagyságú "gyerekük".
Közölték, nem érdekli őket, kicsi vagyok, hogy belerondítsak az üzletükbe.
2015. márc. 20. 19:58
10/17 anonim válasza:
06-80-555-111
Nem kell se név, se azonosítás, se semmi. Sőt, ha jól tudom, eleve üzenetrögzítőhöz beszélsz, se élő kapcsolás, se robot, se semmi. De ez nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!