Egy rendőr hogyan tud segíteni az embereken?
Az biztos hogy többet ártanak mint segítenek.Komolyan mondom mindenki jobban járna ha inkább nem is lennének rendőrök,legalább az embernek lenne joga megvédenie saját magát
Az meg hogy életeket mentenek kész röhej.Valóban TUDHATNÁNAK életeket menteni,de nem szokásuk megelőzni a bajt.Talán akkor tesznek már valamit ha valakinek elvágják a torkát,addig nem.Ez nem élet megmentés.Inkább azt mondanám hogy többen halnak meg miattuk
Engem a rendőrök még nem büntettek meg, mondjuk nem is szolgáltatok rá okot, szépen, jogkövetően élek:)
Viszont az átlag ember elég rossz véleménnyel van róluk, hogy csak ülnek a traffis kocsiban, akkor jönnek, ha már folyik a vér, stb. Nyilván nem zörög a haraszt... Őszintén megvallva, ha nagy baj lenne, én is a háromajtós szekrény bátymat hívnám a rendőrség előtt:)
Tudod, nagyon jó érzés, mikor akár csak egy kis dolog ellopása után is köszönömöt kapsz. Ezt úgy hívják sikerélmény, és tudom, hogy egy bácsinak mennyire fontos pl. egy metszőolló is.
Mentettem már meg epilepsziást, aki összeesett a -15 fokban. Betörőket is csíptem nyakon, már nem egyszer. Valamikor elfelejtik az emberek megköszönni, de tudom, hogy jót cselekedtem.
Aki jön a bírságolással, azt elvinném ahhoz a balesethez, ami kb 2 éve volt, a kivilágítatlanul kerékpározó urat, aki a kiépített kerékpárút ellenére az úttesten haladt, és a mögötte érkező személyautó elütötte. Mennyivel jobban örült volna egy bírságnak, ha tudja előre, hogy mi következik a szabálysértéséből...
Ez a baj, nem értik meg az emberek, egysejtű ostoros szintjére van lebutítva az emberek fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!