Szerintetek mekkora visszatartó ereje van annak, hogyha egy kb.160 cm-es és alig 50 kg-os tinikülsejű rendőrnő felügyeli a DRB károsultak kifizetéseit egy kis postánál?
#2-es!
Azt sajnos nem figyelhettem meg, mert miközben vártam a soromra, egyszer sem fordított nekem hátat. :D:D:D
Ezt én sem értem. A fiúknál olyan durván szűrik a jelentkezőket fizikálisan, hogy nem tudom, hogy vehetnek fel ránézésre még a 160 cm-t el sem érő 45 kg-os lánykákat rendőrnek. Akárhova megyek, ha fiatal rendőrt látok, akkor két csoportba sorolhatóak az eresek nagy részében: a 180-190 centi magas erős testfelépítésű fiúk/férfiak és a szöszi kislányok, akik egy melákabb általános iskolást sem tudnának lefogni.
Lehet itt linkelgetni ketrecharcosokat, de a világon mindenhol csak nagyon alap küzdősportot tanulnak a rendőrök kötelezően, szóval ez értelmetlen érv. Persze ha akarja mindenki továbbképezheti magát, de most mondom, hogy ha eljárnál fél évig egy mezei box terembe, már képzettebb lennél közelharcból mint a rendőrök 95%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!