Segitség mit tegyek?
Másodjàra hivtak be a rendorsgre tanukènt egy ügy vègett amiben fegyver is volt .èn mindvègig àllitottam hogy láttam az illetőnèl a fegyvert le is jegyzőkönyvezte a rendõr .
Màsodjàra hivattak akor is azt mondtam hogy láttam ès lekellett rajzolnom de nem tuttam mer valojàban nem is làttam a fegyvert azt mondta a rendőr mègegyszer be kell mennem .
Amikor megyek befogom neki vallani hogy nem is láttam..
Most akor hamis tanúzàsrt 3 èv.börtönt fogok majd.kapni ?
Mèg soha mèg egy būntetèsem se volt . Ez szàmit ?
Nagy kakiban vagy. A vallomásoddal Hamisan vádoltad meg a vádlottat. A hatóságot félre vezetted a hamis vallomásoddal.
Ezért bizony börtön járhat.
Jó jegyezd meg ! Egy tanú MINDIG csak azt mondhatja el a vallomásában amiben 100 % biztos, amit 100 % hogy látott, amiben 100 % -ig biztos.
Amiben a tanú nem biztos, azaz amiben a tanú bizonytalan, azt ne mondja soha jegyzőkönyvbe, arról ne beszéljen a kihallgatáskor és máskor sem ! A tanú mindig csak is a szín tiszta igazat mondhatja, amiben 100 % biztos is ,hogy az igaz amit mond ! Nem hazudhat a tanú !
Mond meg ,hogy nem láttad azt a fegyvert, ha tényleg nem láttad ! Ha most bevallod az igazat, hogy nem láttad azt a fegyvert, akkor megúszhatod az egészet egy figyelmeztetéssel akár.
De ! Ha a bíróságon kiderül,hogy hazudtál a rendőrségi kihalgatáson,akkor nagy bajban leszel. Most amikor elmész a rendőrségre azonnal azzal kezdjed,hogy elmondod az igazat a szín tiszta igazat.
Fèlre èrtitek bem akarok megszivatni senkit
A fegyver nàla volt az illetonèl mer anyu , tesomès mamám is látta de èn nem láttam csak sajnos a rendorsègen az ellenkezőjèt mindtam
19 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!