Miért nem kommentelhető több oldalon a roma polgármester igazoltatásának esete?
A kérdésemnek nem lényege az állásfoglalás az ügyben, de nem értem, miért van az, hogy letiltják a kommenteket a legnagyobb internetes híroldalakon az ügyhöz?
Ilyenkor hol a szólásszabadság, a szabad véleménynyilvánítás?
" Szerintem te is el tudod képzelni, hogy milyen jellegű (és színvonalú) kommentek érkeznének."
Ok, akkor ha bármilyen jellegű vagy vagy színvonalú hozzászólások érkeznének abban ugye egyetértünk, hogy ez hűen tükrözné a magyarság hazájában mennyire kívánja a cigányság jelenlétét. Szerinted is ilyenkor az a demokratikus eljárás, hogy fogjuk be a többség pofáját! Ecsém, te király jogász vagy!
Akik szerint a helyes út a demokrácia, és a demokrácia a többség uralma a kisebbség felett, azoktól kérdezem:
A helyes út már nem a demokrácia, vagy maga a demokrácia mégsem a többség uralma a kisebbség felett?
6:
Tudod, egy híroldal felelős azért a tartalomért ami megjelenik rajta, még ha azt nem is a szerkesztők írták oda, hanem a kommentelők. A tulajdonosok egyszerűbbnek tartották letiltani a kommentelést annál a hírnél, minthogy percenként kelljen törölni őket.
A demokráciához ennek semmi köze. Az egy politikai berendezkedés. (Szerintem te a szólásszabadságra gondoltál, de az is csak addig terjed, amíg az nem gyűlölködő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!