Miért ilyen fegyverei vannak a francia rendőröknek?
Figyelt kérdés
Itt egy kép az egyik közvetítésből. Nem értek hozzájuk, de ilyen puskaszerűségnek tűnnek, nem annak a sorozatlövő fegyvereknek. Mikor van ennek a típusú fegyvernek haszna?
2015. jan. 9. 16:21
11/13 anonim válasza:
8. vagyok
Nekem is az volt a tippem hogy ezeket a fegyvereket egy díszszázadtól vagy díszezredtől nyúlták le mert már nem volt más nagyobb űrméretű fegyver.
12/13 anonim válasza:
Gépfegyverrel a tűzerőt lehet növelni de pontosan célzott lövést nehéz vele leadni.
Ezek a rendőrök nem háborúba mennek hanem néhány terroristát kell eltalálniuk. A cél a bűnöző hatástalanítása,akár túszok vagy ártatlan járókelők közelében. Gépfegyverrel adott esetben csak az áldozatok számát növelik.
13/13 anonim válasza:
Azért mert elsőfokú felkészültség van a Terroristák miatt! Mivel mint láthattuk,halottuk... ( én még megbírtam nézni azt a videót,ahol megölök a rendőrt) ... jól kiképzett,felszerelt terroristák támadtak meg újságírokag,boltokat,rendőröekt... Még sem léphetnek fel egy Gólyó állós ember ellen psiztollyal,mivel azzal nem lehet olyan jól célozni mint ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!