Mennyire igaz az, hogy ha valaki visszabeszél a rendőröknek, akkor megverik?
Még ha ellenszegül, akkor értem a kényszer alkalmazását, de a sima visszabeszélésért valahogy nem tudom elhinni, meg megverjék. Ezt csak a zsarugyűlölők és az unatkozók találták ki, vagy reális feltételezés?
(Nem, nem védem a kis nyikhaj, "menő" tiniket, a rendőröket gondolom ennél intelligensebbnek)
egyszer láttam egy pofont.
éjjel történt, Röszkén a határnál, egy parkolóban. Kijöttek a rendőrök, mert elverték az egyik gyerek haverját valakik, akik ott sefteltek. Egyébként mindenki seftelt a jugókkal. A srác kiabált a rendőrökkel, hogy elverték a barátját és nem csinálnak semmit. Egy pici rendőr volt, aki pofán csapta a gyereket és a két másik, a pofon után, megragadta a karját, annak aki a pofont kapta. amikor elernyedt a srác elengedték.
manapság nincs ilyen, hanem feljelentik és az irodista bent eljárást indít, ami eltart min. fél évig és jól megbüntetik
inkább vágjon pofon szerintem, mintsem eljárjanak. és nem a pénz miatt, hanem az idegi terhelés miatt. és nem csak a terhelt miatt, hanem a környezete érdekében, mert akit folyamatos lelki terhelés alá vesznek és nyomás alatt van és bizonytalanságba tartják, az kijön valahol-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!