Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Körülbelül mennyi idöt kell...

Körülbelül mennyi idöt kell várni a drogteszt eredményeire? (vizeletböl) Illetve mennyire hihetö, hogy belecsempészték buliban az italomba?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 07:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy belecsempészték az italodba, egyáltalán nem hihető. Ugyanis mindig, mindenkinek, aki lebukik, belecsempészik az italába. Ő maga soha nem használna kábítószert, nem is tudja, hogy létezik ilyen, csak valami csúnya, gonosz ember belekeverte a narancslevébe a THC-t, metamfetamint, ópiátot vagy bármi mást. Mer' ilyen emberek kószálnak mindenfelé, akiknek ez az egyetlen szórakozásuk. És ezek az emberek mindig ismeretlenek, szerencsétlen delikvens nem is látja őket, vagy ha mégis, természetesen nem emlékszik rájuk.
2015. jan. 7. 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, belekeverték az italodba, mi? Aztán még meg is erőszakoltak, ugye?
2015. jan. 7. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsteszt 2 perc alatt megvan.

De buliban nem a keménydrogokat fogják etetni veled, amikre ezek a tesztek speciaizálódtak.

2015. jan. 7. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon fontos, hogy ha gyanúsított vagy nem kell igazad mondanod. Én is ilyen szarhelyzetben vagyok. Egy ügyvéd jól jöhet, de ha pozitív a teszt, szerintem biztos az elterelés.

Nem tudom mikorra lesz eredmény, sokat szarkodhatnak az ilyenekkel. De vannak azonnali tesztek. Mit fogyasztottál egyébként?

2015. jan. 8. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!