Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Felvették az adataimat a...

Felvették az adataimat a rendőrök, közbe semmit nem tettem Mit tegyek? A pályán fociztunk 3 an 15 évesek, és ott lakó bácsi kihivta a rendőröket a pulyákra mert kötekedtek vele, de már csak mi voltunk ott amire kijött a rendőrség!

Figyelt kérdés
és felvették az adatainkat ! 3 ónknak ! félek hogy később komplikáció lesz belőle ! mert rendőr szeretnék lenni !!

2015. jan. 4. 20:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha ilyen ideges típus vagy, ne menj rendőrnek.
2015. jan. 4. 21:11
 12/20 A kérdező kommentje:
:D Nem vagyok ideges típus , csak ha a jövőm a tét :S
2015. jan. 4. 21:28
 13/20 anonim ***** válasza:
azért ha rendőr szeretnél lenni tisztában lehetnél alapfogalmakkal. A bíróságra nem ítélnek be hanem be idéznek. ÉS amit veletek csináltak az egy szimpla igazoltatás volt aminek nem lesz következménye
2015. jan. 4. 21:40
 14/20 A kérdező kommentje:
XD Most jöttem rá hogy Rendőr leszek !! Most Vallásos suliba járok matek szakra :D Honnan kellett volna tudnom hogy be idéznek? :D Legyen annyi hogy papírban felszólítanak hogy fáradjak be ;)
2015. jan. 4. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Kiskorút nem idéznek csak úgy be. A szülő kap levelet , hogy hova, mikor jelenjen meg veled és milyen ügyben.
2015. jan. 4. 22:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Te, ne legyél már ennyire ijedős.

Csak 2014-ben háromszor állítottak meg vezetés közben. Lecsekkoltak, mentem tovább. Köszönjük, minden rendben.

Büntetett előéletű akkor leszel, ha megvádolnak bűncselekménnyel (még nem!), nyomoznak (még nem!), bíróság elé állítanak (és még mindig nem!), elítélnek (még ekkor sem), s az ítélet jogerőre emelkedik (na ekkor igen).

mi úgy csak hétköznapiasan mondunk olyant, hogy megbüntetett apám, a tanár, az ellenőr, a rendőr stb. Ezeket ne számold ide.

2015. jan. 4. 22:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
az, hogy az adataitokat felvették, önmagában semmi rosszat nem jelent. azért volt szükség rá, mert kihívták őket és nyoma kell, hogy legyen az intézkedésnek, mégha semmilyen következménnyel sem járt
2015. jan. 5. 15:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm , mindenki válaszát !! <3
2015. jan. 5. 20:15
 19/20 anonim válasza:
Ha rendőr akarsz lenni, akkor kicsit művelődj még, mielőtt hirtelen pánikba esnél! :)
2015. ápr. 22. 14:31
 20/20 Sanyi2025 ***** válasza:
mi lett az ügyből? rendőr lettél?
jan. 4. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!