Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi lesz ha? (Többi lent. )

Mi lesz ha? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
ha megverek valakit és nem tudja bizonyítani hogy megvertem akkor mit kapok? vagy ha tudja bizonyítani csak azt nem hogy én? vagy ha mégis betudja bizonyítani hogy én voltam? és nem súlyosak a sérülései. csak pl pár pofon meg hajtépés. ezek bizonyíthatóak?

2014. dec. 30. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem látta senki, pár pofont nem tud bizonyítani. A lényeg, hogy ha ütöd, 8 napon belül gyógyuljon (könnyű testi sértés). Ember szava ember ellen... Te meg feljelented rágalmazásért.
2014. dec. 30. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
A rendőrség ezért alkalmazza már a poligráfos vizsgálatot.
2014. dec. 30. 21:25
 3/10 A kérdező kommentje:
az mi?
2014. dec. 30. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Hazugságvizsgálat.
2014. dec. 30. 22:30
 5/10 anonim válasza:
Nyugi nem fogják elővenni a hazugságvizsgálót, számtalan ilyen eset van, de ne verekedj!
2015. jan. 15. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:

"ne verekedj"

Ne is, csupán verj! :D

2015. jan. 16. 21:29
 7/10 Lacus88 válasza:

Azért ilyen esetekben még nem alkalmaznak poligráfot.

De az biztos, hogy ha bebizonyosodik ha nem, 30 napra tuttira előzetesbe vágnak. Mész a Venyigébe vagy a Markóba.

Ennyit nem ér pár pofon.

2015. jan. 21. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Politikailag korrekt választ kell megfogalmaznom, máskülönben én is megyek a továbbképzésre, vagy a mozitanfolyamra.

Kisebbségi ütlegel bárkit -> nagyobb eséllyel mentik fel a vádak alól

2015. jan. 21. 18:03
 9/10 anonim válasza:
Ilyen esetben látleletet vesznek, ha a kezeden látszik az ütés nyomat, és az ő arcán akkor egyértelmű csücsülsz. Húzz kesztyűt kreálj alibit az időszakra, és nem lehet gond egy kis verésből, de csak ha tényleg megérdemli :)
2015. jan. 22. 10:13
 10/10 A kérdező kommentje:
csak megtépni szeretném...
2015. jan. 22. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!