Ha el lopok 1 kg kenyeret a boltból a rendőrség kártérítésre kötelez valamint megbírságol és még priuszom is lesz de én tőlem kicsaltak 35E ft-ot megadtam a rendőrségnek a bankszámla számát, nevét majdmegszüntetik a nyomozást mivel nem szabálysértés?
Értelmezni kellene a levelet ostoba!
"tettem feljelentést és a rendőrség levélben azt küldte vissza hogy megszünteti a nyomozást a nő ellen mivel 50E ft alatt van az pedig nem szabálysértés."
Megszünteti a nyomozást szabálysértésben, mert megállapítható a cselekményről, hogy üzletszerű, és ezért ez bűncselekmény. Az ügyedet átrakták arra a helyre, ahol a csaló személy többi ügye van. Egyébként 50eFt alatt szabálysértés, hülyeségeket írsz, csak az üzletszerű szabálysértési érték miatt lesz vétség. Nézd csak meg a levélben, hogy igazam van.
Azt is elmondtam már több fórumon is, hogy a rendőrség dolga a nyomozás, az ügyészségé a vádemelés, a bíróságé az ítélet, te pedig a pénzedért polgárjogi igényedet terjesztheted elő a bíróságon, akik a jogerőre emelkedett ítélet alapján megpróbálják behajtani a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!