A rendőrök mennyire örülnének annak, ha egyszercsak soha többé semmilyen szabálysértés nem történne a Földön?
Figyelt kérdés
Semmi betörés, szabálytalan vezetés, rablás, gyilkosság meg egyéb ilyen dolgok.
Tudom, hogy lehetetlen hogy ezek a dolgok csak úgy hirtelen eltűnjenek, csak egy fantázia kérdés, ami eszembe jutott.
2014. aug. 27. 17:23
1/7 anonim válasza:
Nem nagyon, mert , akkor nagy leépítések lennének a rendőrségnél,végül pedig megszűnne és elveszítenék a munkahelyüket.
2/7 anonim válasza:
az EU.ban 600ezer ember vándorolt ki, hogy kint dolgozzon, ezek nagy részt, 20 százaléka bűnöző volt itthon, ott nem az. emiatt nincsenek is bűncselekmények, mégis nő a rendőrök száma.
M I É R T ?
3/7 anonim válasza:
mennyire örülnének? a legrosszabb rémálmaikban sem mernek ilyet elképzelni szerintem
amúgy ha ez megtörténne, akkor szerintem elkezdenének újabb szabályokat bevezetni, és jobb híján azok mennének börtönbe, akik pl. káromkodnak, egészségtelenül élnek... bűnözőkre mindig szükség lesz
5/7 anonim válasza:
Ez utópia, és sajnos az is marad, de nagyon jó kérdés! :)
6/7 KoDan válasza:
nah
ilyen kérdést feltenni
egyépként én az eggyessel értek egyet
7/7 anonim válasza:
Nem örülnének,mert akkor nem lene munkájuk,és ők mennének el lopni,mert rá lennének kényszerülve a lopásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!