Mindig is voltak beteg/bolond/sérült/gyenge emberek.
Vannak problémák Magyarországon, de aki képes felgyújtani magát és berohanni az épületbe annak elmentek otthonról.
2.: azért ne játsszuk már azt hogy a pokol legmélyebb bugyrában élünk.. Világviszonylatban Magyarország teljesen élhető, az elmúlt pár hónap politikai helyzete nem ok arra hogy valaki felgyújtsa magát! Költözzön Kongóba aki összeroppan az itteni hatalmas nyomástól..
Minden honlapon rögtön a politikával hozzák összefüggésbe az esetet, de honnan tudjuk hogy ez az ember nem volt beteg vagy voltak komoly magánéleti problémái?
nyilván kirúgták és nem talált munkát vagy rájött, hogy képtelen a civil életre
rendőrszékházból a való világba, car lehet
3: Ne haragudj, de nekem nem Kongó a mérvadó.
A világon itthon élen állunk az alkoholfogyasztásban, depresszióban és öngyilkosságban (Nem elsők vagyunk, de a 9. hely sem rossz világszinten szerintem). Nekem ne próbáld meg megmagyarázni, hogy nincs összefüggésben a politikával, mert kiröhöglek, komolyan.
Amikor a hitelesek ugrálnak ki a az ablakon és kötik fel magukat, akkor valami nem stimmel. Ahogy romlik a gazdasági helyzet, úgy fognak az ilyenek megszaporodni.
(btw. igen, beteg. És? Ha lenne pénze, tudna szakemberhez fordulni; vagy ha nem lenne szar az egészségügy, akkor ingyen is kapna segítséget. Megkockáztatom egyébként, hogy ha nem lenne szar pénzügyi helyzetben, elő sem jönne nála a depresszió.)
Azért ne Kongóhoz hasonlíts már egy európai országot.Egyébként meg szerintem is egyre több ilyen lesz.Egyre több az alkoholista, gyógyszeren élő, lecsúszott, esetleg hajléktalan ember az országban.Aki ezt nem veszi észre az vak vagy csak simán bolond.
"nyilván kirúgták és nem talált munkát vagy rájött, hogy képtelen a civil életre
rendőrszékházból a való világba, car lehet"
Gépkezelő volt, nem rendőr. A cikkben pedig az is benne van, hogy azért tette, mert a rendőrségen dolgozó élettársával megromlott a viszonya.
Irkálj inkább a kuruc.info-ra, ott vevők a valósággal szembemenő, gyomorforgató véleményekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!