Hol lehet bejelenteni, ha eltűnik valaki?
Figyelt kérdés
Illetve, ha valaki elmegy hazulról, és már 8 órája nem jött haza, és nem tudom felvenni vele a kapcsolatot, mert nem vitt mobilt? Arra tippelnék, hogy a rendőrségen. De lehet van ehhez egy másik szervezet megalkotva, nem tudom.
És ha csak arra vagyok kíváncsi, hogy az adott személyleírású, általam keresett személy nem-e sérült meg, nem-e ütötte el egy autó, akkor kitől érdeklődjek?
Köszönöm szépen!
2014. nov. 8. 07:48
1/6 anonim válasza:
Mindenképp a rendőrségen kell jelenteni az eltűnést, de 8 órás eltűnést még nem vesznek komolyan.
2/6 anonim válasza:
Hívd a 112-t, ott kapcsolják a mentőket, de név szerint kell érdeklődni, nem személyleírással. Aztán érdeklődhetsz az ismeretségi körében, ki mikor és hol látta. Ha ismered a szokásait, a szórakozó helyeken is megkérdezheted, járt-e ott. 8 óra elteltével még nem keresi a rendőrség. Sok sikert.
3/6 A kérdező kommentje:
"de név szerint kell érdeklődni, nem személyleírással"
És ha az illető nem vitt magával semmit (sem személyigazolványt, sem semmit), és mondjuk meghalt, akkor név szerint hogy állapítják meg, hogy ő az, akit keresek? Illetve hogy tudnának engem értesíteni, ha baleset érte őt, vagy ha mondjuk meghalt?
2014. nov. 8. 09:06
4/6 anonim válasza:
Igazolvány nélkül nehezebb, de nem lehetetlen. Azért egy baleset vagy netán halál már újsághír, ne gondolj mindjárt a legrosszabbra. Egyáltalán felnőtt, vagy gyerek, akit keresel?
5/6 anonim válasza:
Majdnem olyan, mint a feljelentés, csak itt eltűnést jelentessz be a rendőrségen......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!