Ha eltűnik egy 18 éves, öngyilkosságra hajlamos lány, akkor őt a rendőrség nagyobb erővel keresi? Külön ügyként kezelik? Hogyan járnak el?
Ha valaki "eltűnik"
Max 3 óra van, hogy megtalálják!
(!!!)
Aztán, ha elrabolták..kakukkk!
értem:) köszönöm a válaszokat !
csak kíváncsi voltam
Régen lószart sem csináltak, de MA ez megváltozott!
Keresik!!! Azonnal!
Persze nem út blokáddal!
14 év alatt keresik minden erővel, akkor be kell rendelni mindenkit.
Az öngyilkosságra hajalmos szerintem rossz megfogalmazás. Aki már öngyilkosságot követett el korábban az 99%-ban halott, aki a figyelmet akarja felkelteni én azt hívnám öngyilkosságra hajlamosnak. Volt már több ilyen emberhez szerencsém, akik 6-7-szer próbálkoztak, nevetséges módszerekkel. A második kategóriára haragszom, mert ő játszik nagyon sok emberrel, akik vele ellentétben komolyan veszik első hallásra a szándékát. Ezek is általában komoly öngyilkosságba menekülnek, de a szégyen miatt, és nem az miatt, amire a figyelemfelkeltés irányult.
Aki véget akar venni a saját életének, az ír egy búcsúlevelet, és otthon elintézi, sok ilyen esetnél voltam kint. Az nem fog elmenni kerestetni magát, aki komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!