Mit tennétek, ha valami olyannal zsarolnának titeket, ami miatt nem mehetnétek el a rendőrségre?
csak úgy tudod megakadályozni ezt, hogy a rendőrséghez fordulsz, különben sosem lesz vége a zsarolásnak, és a végén amúgy is nyilvánosságra kerülhet...
-Még ha videón, drogot is adsz másnak, akkor is büntetlen lehetsz, ha a nagyobb ellen tanúskodsz!
off:
es most szted vki kivancsi volt arra, h orvosi segitseg nelkul miket nem hevertel ki, ill. h TE szoktal-e menni rendorsegre?? lol
on:
Hat szerintem merlegelned kell, h szamodra melyik az, amelyik kevesebb kellemetlenseggel jar szamodra a tovabbiakban. Arra valaszolva, h hogyan szereznem meg a bizonyitekot, hat vagy megprobalnam ellopni, vagy testileg fenyitenem meg az illetot, akar segitseggel, ugyanis magatol biztos nem fogja odaadni azt, amire az a bizonyos dolog rogzitve van....
Nem is értem, valahogy törölték, de ismét kijelentem:
HA netán szexuális zaklatás áldozata vagy akkor is, SŐT! MINDENKÉPP a rendőrséghez kell, hogy fordulj!
107
112
telcsi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!