Már nem tiltják a cipő, ruhahamisítást?
Régebben komoly szigor volt rá,jelenleg meg dugig van a Vaterától kezdve..az összes aukciós,meg több nem aukciós oldalon is…Csak úgy árad be a szenny.A külsejükről,árukról,meg az értékelésekről is ordít.Elég egyértelmű.
Hol legális ez?
Tiltják, de nem egyszerű megfogni. Sokan az eBay-ről rendelik meg nagyobb tételben és ha átmegy a vámon, onnantól fogva szabad a préda.
Én a pofátlanság netovábbjának azt tartom, hogy a potom pénzért behozott termékeket hatalmas haszonnal adják tovább. Régebben például rengeteg órát végignéztem eBayon és több olyant találtam ami ott 5-6-7 ezer forint volt, Vaterán meg már 16-20 ezer forintot kértek érte. Még a fénykép is egy az egyben ugyanaz volt.
Rossz helyen vásárolnak az emberek.
Azért mert a plázákban vagy a neten 180.000.-ért adnak pl: egy cipőt, az nem azt jelenti, hogy eredeti.
Igen is CSAK nagyobb szakáruházban szabad megvásárolni az adott terméket. (Intersport, Deichmann stb. . )
Egy áruház sem lesz olyan idióta, hogy a működési engedélyét kockáztassa a hamisított áruival.
Tehát eredeti cuccokat tartanak.
Ahol pedig az olvasható a terméken, hogy: Made in China, Vietnam, Taiwan stb. . .-az még lehet eredeti, hiszen a gyártó abban az országban gyártatja le az árut ahol olcsóbb.
Ha pedig valami mégis idő előtt tönkre megy, az annak köszönhető s magyarázatként azt adják, hogy:
Ha egy termék nem romlik el vagy nem megy tönkre egybizonyos határidőn belül, akkor a fogyasztói-gazdasági fejlődés megáll.
Amúgy meg manapság már tök mindegy mit veszel, eredetit vagy bovlit. Mindent profi módon hamisítanak.
A kamu cuccok egyre jobbak, az eredetiek meg egyre szarabbak. Mindkettőnek az alapja a tömeges eladhatóság.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!