Mik a nőkre vonatkozó öltözködési szabályok a
rendőrségen?
Ugyanaz vonatkozik rájuk , mint a férfiakra.Mondjuk elég nevetségesen röhejesen néznek ki a 10M-be, lóg rajtuk a gatya stb. Totál hiteltelenek,tekintélyről meg egy nőnél szó sincs...
2014. szept. 15. 12:01
Sajnos a nők lehúzzák a Hivatásos szakmákat.Rendőrségnél meg különösen. Milyen tekintélytelen már az amikor odajön hozzád 2 rendőrruhába öltöztetett cicababa a műkörmeivel(amivel még a PA-t sem tudja kivenni a tokból)és nekiáll nyávogni hogy személyit lakcímkártyát kér. A Rendőrség és más hivatásos szakmák tekintélyét súlyosan csorbítják.Pedig a Hivatásos szakmáknál épphogy a tekintély a legfontosabb, pont ami nincs sajnos.
2014. szept. 15. 12:07
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miből gondolod, hogy egy nőnek nem lehet tekintélye. Igazából a polgári ruhás állományra irányult a kérdésem, csak nem fogalmaztam világosan. Azért köszi a választ!
Egész lábat takaró nadrág. Szoknya, rövidnadrág tilos, legcélszerűbb a farmernadrág.
Felülre célszerű egy pulóvert, vagy testhezálló pólót húzni.
Lábbelinek cipő, a magassarkú kizárt.
A fentieket például egy nyomozóra írtam, ha ki kell menni a putriba házkutatni, akkor ez a legpraktikusabb és szabályosabb. Valahol a fülbevalónak sem örülnek, mert beleakadhat bármibe, vagy az intézkedés alá vont is letépheti a füled ha ráfog.
2014. szept. 15. 15:19
Nőknél lehet szoknya, ha legalább a térd felett egy tenyérszélességig vagy annál lejjebb ér.
2014. szept. 15. 21:08
6/10 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, mert csak szoknyát hordok :) Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
kilóg a hasa a topp és a naci közt.
no egy ilyen nő hívott rám a kapról a főkapra 4 taplót, hogy elverjenek.
2014. szept. 17. 07:24
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! A csaj hívta rád? Miért?
mert észrevette a fekete-ruhás beosztott nő, hogy fotózgatok a rabosításon és szólt a haskilógós nőnek, az szólt a 4 taplónak a kapra és azok meg akartak verni
,meg is panaszoltam, a bene László aláírásával meg is jött a válasz, ha akarod befotózom
2014. szept. 17. 20:04
10/10 Dávid10 válasza:
Tudod mit kell: Bikini, Topp, Magassarkú, Koorbács,
2014. szept. 20. 10:53
Kapcsolódó kérdések: