Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hol tudok venni sima olcsóbb...

Hol tudok venni sima olcsóbb viperát (fegyver)?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert nem akarok venni 10.000Ft felett ESP-t akármilyen jó is, és nem találok másikat, tudna valaki linkelni?

2014. szept. 12. 20:56
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Régebben vettem két olcsó kínai viperát is , az esp-re sajnáltam kiadni a pénzt, 10 ezret 3 kis acélcsőért, miután az egyik olcsó viperának kicsapás közben kirepült a vége ami sípcsonton találta az egyik haveromat elhatároztam hogy csinálok egyet magamnak, két részes kinyitva 50 cm-es lett belőle, a nyél része ford tranzit első lengéscsillapító tengely aminek az eleje csöves szerkezetű és kónuszosan szűkül, az eleje egy draper márkájú szerszámkészletből feláldozott tömör edzett acél hoszabbító szár, nyélnek egy gumicsövet rámelegítettem, alul neodinium mágnes, tarja és menetes kupak. Örök élet meg egy nap , egy edzett esp-t is szét lehetne vele verni.Hátránya hogy hosszú összecsukva (24 cm) de egy kistáskában vagy egy mini hátizsákban hordható, ha veszélyesebb helyre vagy este megyek valahova magammal viszem, egy véreb(négylábú) pár hónapja egyik este betámadott de mikor kirántottam előtte meggondolta magát.

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. aug. 8. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!