Minek megy az rendőrnek, aki fél az elkövetőtől?
Számtalan esetet olvastam, és hallottam, de egyszerűen nem értem. Sokan panaszkodtak már emiatt. Ha megtudja a rendőr, hogy c. típusú állampolgár, nem csinál semmit, mert fél az elkövetőtől.
És nem csak a cigányoknál van így.
Aki fél az elkövetőktől, az MINEK akar rendőr lenni?
"Én is félnék, de kérdező, szerintem te is... Ne ítélkezz!"
Igen, félnék. Ezért nem is mennék soha rendőrnek. Egy rendőrnek az (lenne) a feladata, hogy megvédje az ártatlan állampolgárokat, nem pedig, hogy velük rettegjen, vagy még az elkövetőt védje.
Ez azért van, mert rossz a rendőrök kiképzése, alacsony színvonalú.
Régen a szociban voltak rendőrök a rendőrök.
Nagyszüleim mindig emlegetik.Lakott ott egy cserépkályha méretű rendőr, akit, ha megláttak a cigányok az utcán, inkább visszafordultak.
Halálra sosem verte őket, de azért néha kaptak.Bement a putriba és csak annyit lehetett hallani, hogy "jaj biztosúr ne bántson"
Na, ilyen rendőrök, rendőrség kellene újra.
Autokratikus?Na,és?Ha ez kell, akkor ez kell.
5 ször próbáltam a szervhez kerülni.
hiába bizonygattam, hogy nekem fegyver sem kell, pusztakézzel megyek ki járőrözni, és bedarálok mindenkit, csak hívjanak a rádión, hogy erősítés kell, sajnos azóta is hívnak, ilyen kemény emberekre nincs szükség, csak ilyen nyámnyilla egyénekre, akiket néha úgy kergetnek el a tett helyszínéről.
Nem úgy kell elfogni az elkövetőket a rendőröknek, hogy egyéni hős rendőrök kapcsolják le őket, hanem mindenkinek meg kell tenni a dolgát. Mindenkinek biztonságban kell lennie, túlerőben, sok munkával, megfigyeléssel, nyomozással, felderítéssel, büntetéssel, vagyonelkobzással. Majd a börtönben munkára szoktatással, hogy a szabadulás után boldogulni tudjon és munkát kell szerezni nekik segítséggel, majd az életének uránkövetésével.
A hős rendőrök a BMW-s drogosok elütik, mint azt a fackalapot, aki 2 gyereket hagyott hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!