Emiatt előfordulhat, hogy kevésbé súlyos ítéletet kap a Vác melletti Audi - Honda baleset Audis fiatal okozó?
A vétlen autón is téligumik voltak, de ez gondolom semmin nem változtat, hisz csak haladtak az úton. De ugye így nem igazán szabadott volna közlekednie. Biztosításnál pl. ez gond úgy tudom, nem fizet esetlegesen a biztosító, ha nem megfelelő gumik vannak egy autón. Viszont ugye így is súlyos ítéletet kap az a hülyegyerek aki kinyírta egy gyerek szüleit?
Valakinek 23 évesen hogy lehet amúgy annyi esze, hogy téligumikkal, valamint egy pótkerékkel száguldozik nyáron?
De egy tanult, művelt egyetemen dolgozó házaspárnak is hogyan lehet annyi sütnivalója, hogy téligumikkal szerelt autókkal mennek nyáron hosszú útra a gyerekükkel, meg még két személlyel?
Majd a birosag megallapitja azt hogy mi torten, volt-e gyorshajtas, ha igen milyen merteku, es mennyire befolyasolta a balesetet.
A fentiekhez meg annyit mondanek: hulye aki nyaron is teli gumival jar. A fekut es a stabilitas SOKKAL szarabb mint nyari gumival.
tavalyelott en is lehuztam 1 nyarat a teli michlenekkel, sztem tobbet er mint a gagyi nyari!
teszteltem.
persze “potkerekkel” nem szaguldanek, meg a 160 mar sok, kivul esik a komfort zonamon.
max 120-130.
azert itt van a sokak altal szidott nagy dogok (S, 7es stb) benzin zabalok, de igen csak szamit, h 1.5~2x tobb anyag van bennuk.
" A fekut es a stabilitas SOKKAL szarabb mint nyari gumival."
Igen? Biztos vagy ebben? Mert ha végig olvastad volna a cikket akkor az is benne van mellékszálként, hogy furcsa módon a téli gumi még nyáron is jobban produkált.
14: "Az alacsony hőmérsékletre optimalizált téli gumi nemcsak elviseli a hideg burkolatot, de az ideális működési hőmérsékletét is hűvös vagy hideg időben éri el. Tavaszi időben még nincsen dráma, de a nyári kánikulában folyamatosan használva a téli gumi túlhevül menet közben, és nemcsak gyorsabban kopik az indokoltnál, de a tapadásérzete is megváltozik, kenődni kezd."
Nem ajánlott nyáron téli gumival menni.
"igen, teljesen biztos vagyok benne."
Örülök neki. Kár, hogy a gyakorlati teszt nem ezt mutatja. :)
"Nem ajánlott nyáron téli gumival menni."
Lehet, hogy ez a mondatod csak igazán nagy kánikulában igaz? Mostani 20-25 fok körüli időben meg már a téli teljesít jobban? A totalcaros tesztből az derült ki, hogy a téli a jobb egy picivel, még ilyenkor is!
a totalcaros teszt baromsag.
Rengeteg teli-nyari gumis autot vezettem, sok korulmeny kozott, a teli mar 3-4 fok felett szarabb mint a nyari.
"a totalcaros teszt baromsag.
Rengeteg teli-nyari gumis autot vezettem"
Igazad van, én neked hiszek! Nem annak, aki vezetéstechnikát oktat sok éve. (Irónia off...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!