Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Meg lehet csinálni?

Meg lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Teszem azt én most közgáz suliba járok... de idő közben elkezdett érdekelni a szakma, lehet esélyem bekerülni a Közrendészeti Főiskolára? Vagy feltétlenül szükséges hozzá a belügy rendészeti szakközép?

Persze jó tanulóként mondom ezt.

2014. aug. 16. 09:55
 1/4 nlorant82 ***** válasza:
70 éves bácsikat akarsz bántani vagy TEK-elni a házukból adósság miatt? Mert a rendőrségnek többlet joga van mint a másodrendű állampolgárnak nem láttad tegnap a tv-ben hogy a külföldi jogászt hogy megverték a rendőrök és ő mert önvédelmi jogával élni a rendőr ellen mégis öt ítélték el a hibás szabályozás miatt mert a rendőr korlátlanul használhat erőszakot ha meg megütik sírva fakad és rohan hogy hivatalos személy elleni erőszak történt anyu segíts! Ilyen ember akarsz lenni? Vagy Tóth Zoltán aki nem tudok fertőző meghajtót létrehozni Informatikus vagyok az NBSZ-nél emberke? Szerintem menj el biztonsági őrnek az jobb bár ott csak golyófogó vagy! Katonaság ott normálisabb emberek dolgoznak az nem tetszik? 2006 ban a rendőrség kilőtte volna a szemed biztos nem akarnál rendőr lenni ma is visszaélnek a hatalmukkal mégsem történik semmi! Ha jót akarsz tenni menj olyan helyre ahol ezeket felelősségre vonják végre és helyre hozzák a rendőrség viselkedését és teljesen egyenlő jogaik lesznek utána az állampolgárokkal semmi plusz mint most! Keres ilyen helyet és a társadalmunk hasznos tagja lesz belőled! Ez csak javaslat de nem menj 780 éves bácsikat össze vissza verő rendőrnek mert a magyar rendőrség ma ezt csinálja! Én utálom őket bár nem egy rendőr haverom van civilbe még abból az időből mikor az NBH nál dolgoztam mint informatikus ma már saját cégem van egy kis internetszolgáltató de nem bántam meg sokkal nyugodtabb az életem mint anno volt! És az időm fölött is szabadon rendelkezem nem berángatnak a szabadságomról is stb. Rémálom volt! NE MENJ RENDŐRNEK ez egy jó tanács!!!
2014. aug. 16. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Közrendészeti Főiskola már nincs, Nemzeti Közszogálati Egyetem van, több karral. Katonákat, rendőröket, büntéstésvégrehajtási stb tiszteket képeznek. Meglehetősen magas pontszámmal lehet bejutni! Tanulj úgy, hogy elérhess 400 feletti pontszámot.
2014. aug. 19. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyes, mi köze a Te válaszodnak a kérdező problémájához?
2014. aug. 19. 07:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. 450 pont körül leszek úgyhogy akkor meglehet csinálni remélhetőleg:)
2014. aug. 20. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!