Ha valaki követ mit lehet csinálni, hogy lehet lerázni és miket szabad csinálni, miket nem?
Figyelt kérdés
Erőfölénybe vannak.2014. márc. 24. 14:15
2/7 anonim válasza:
először azt írod egy valaki követ, a kérdés erre irányul, majd közlöd, többes számban,hogy erőfölényben vannak.
miért mi történt?
már nem csak követnek?
megakartak támadni?
vagy csak paranoiás vagy?
3/7 A kérdező kommentje:
két gyanús alak
kilómétereken át jöttek
egyszer sikerült lehagyni őket egy utcahosszal,és kb 50 méter múlva újra a nyomomba voltak
2014. márc. 24. 15:00
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg akarnak gyilkolni. Előzd meg őket és végezz magaddal.
5/7 anonim válasza:
négyes, azt ugye tudod, hogy most amire te a kérdezőt biztattad, és abból tényleges cselekmény is lenne, te 1-5 év letöltendőt kapnál!
IP címet, a legkönnyebb bemérni, és a hozzászólásod is itt az oldalon.
na ugye?
legyél már egy kicsit okosabb!
gyógyegér!!!
6/7 A kérdező kommentje:
ahhoz a kérdezőnek is idiótának kéne lenni, és én nem vagyok az
értelmes válaszokat kérnék!
2014. márc. 24. 17:17
7/7 anonim válasza:
Kezdj el futni, mármint edzeni. Az amúgy se árt. Ha erőfölényben vannak, akkor csak egy AMD géppisztoly húz ki a csávából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!