Ha zaklat egy ismerősömet egy magánjellegű szám a rendőrség mit tud csinálni?
Igen, de nem fog vele törődni. vagy bekísér egy olyan labirintusba amit jogszabály erdőnek hívnak.
Gyakorlatilag amíg vér nem folyik tojik rá az egészre. Mindezt teszik úgy hogy úgy kikérdeznek mintha te lennél a bűnöző.
A harmadik válaszolóra ne hallgass, nálunk volt több ilyen becsületsértéses ügy, és nem szarik rá senki.
Készítsen az ismerős pár felvételt, hogy mit mond a telefonáló. Ha nem mond semmit, akkor pedig a szolgáltatónál kell valahogy letiltatni a számot, ebben is biztosan segítenek a kollégák.
Üdv a harmadik vagyok.
Oké negyedik válaszoló. Adná az ég hogy igazad legyen.
Kedves kérdező írd meg légy szíves hogy mi történt.
Ez kering a Neten nem tudom igaz e..
SOS figyelem!!!!!!!!!!!!
van egy olyan telefonszám amit semmi esetre se vegyetek fel, mert amikor felveszed szétbontja a vonalat.Ezek után a következő telefonszámládat 40-60 ezer forinttal terhelik,mert úgy érzékeli, hogy egy SMS szolgáltatást rendeltél.Ez egy csalás és most nagyon terjed.Persze van a számitógépen egy rendőrségi oldal amin azt írja hogy blokkolta a gépedet ez is bevett csalás de ezt most hadjuk.
A telefonszám 06 +36(vagy 01) 814-7848, írd be a telefonodba, hogy véletlenül se vedd fel.Ja és mobiltelefonoknál terje és nem vezetékesnél(legalább is eddig csak ilyen volt)
Hidd el nem vicc, terjezd
Ennek a cikknek az írója nem lehet valami idős.
A helyesírást még gyakorolnia kellene.
Nálunk nincs ilyen bejelentés, nem tudom megerősíteni a hírt. Blokkolásos van, de az vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!