Regi szemelyigazolvany szam alapjan be tudnak azonositani? Kb egy honapja van uj szemelyim .
Figyelt kérdés
Ha rendor van itt irjon nekem legyszi akar uzenetbe is .2014. aug. 10. 12:33
1/6 RRR válasza:
be
minden adat fut az életed végéig ami egyszer hozzád kapcsolódott
nem vagyok zsaru
3/6 anonim válasza:
Hogy a kőbe ne tudnának beazonosítani, szerinted nekik nem esik le hogy ha lejárat után lenne kint az utcákon egy személyi amiről nem lehet tudni hogy kié, akkor azzal vissza lehetne élni?
4/6 anonim válasza:
Mivel a rendőröknek régóta semmi köze az igazolványok kiállításához, így nem tudom miért őket kéred.
A Népességnyilvántartásban minden érvényes és lejárt okmányod szerepel, fényképpel, mindennel.
5/6 anonim válasza:
A lejárt okmány hivatalosan személyazonosításra alkalmatlan, de a személyes adataidat tartalmazza. Természetesen bármelyik rendőr hozzáfér a nyilvántartási hivatal rendszereihez, így igazolványszámból ki tudnak keresni.
Ha új sziged van, akkor a régit érvénytelenítették, így azt felhasználni nem szabad.
6/6 anonim válasza:
Milyen férgekre gondolsz? Az okmányiroda dolgozóira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!