Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb kérdésben mindenki megmutatná a rendőröknek, hogy kell a romákat kezelni, meg félnek, ha meg kapnak egy laza sallert egyből itt sírnak és követelik a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Sok főként fiatal a Jobbikot és az erős magyarságot provokációként dobálja a romákra, amikor meg cselekedni kellene mindegyik sír, hogy elbánt vele 2 20 kilós gyerek.

2014. aug. 10. 12:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én eddig is megoldottam ezt a problémát, de túl sok a "szájkaratés" gyenge személyiség ebben az országban. :-)
2014. aug. 10. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Akikről beszélsz kérdező azok gyenge emberek. Szövegelni tudnak, de ha bajuk van a bűnbakot keresik. Egyszerű pszichológia. A rendőröket, jogvédőket stb támadja, mert a czigányokat nem meri.
2014. aug. 10. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én például még nem láttam gárdistát sem oroszlános mellényben, sem civil ruhában úgy, hogy megkeresett volna, hogy figyelj Bucsek, én kimegyek veled, ha baj van segítek, és beállt volna polgárőrnek. Ellenben egyszer odamentem egy gárdistához egyenruhában, és ezt mondtam neki: nem érdekel, hogy milyen ruha van rajtad, tőlem hordhatod ha annyira akarod, de megmondanád ki írta a szózatot? A csávó nem bírt megszólalni, a többi civil meg kiröhögte. Ez nekem többet ért mint a fényképezgetés, és szabálysértési eljárás indítása.

Az a véleményem, hogy aki valójában igazi magyarozik és hazafizik az egy szájhős. Én is a jobbik programjával tudok legjobban azonosulni jelenleg, de azokkal a buta emberekkel, akik néha szóhoz jutnak a tv-ben, azokkal nem. Kinek milyen szavazóbázis jut. A Fidesznek ott vannak a buta fanatikusok, akiknek az orra elől viszik el az utolsó fillérjét, akkor is elhiszi a hazugságokat, az együtt koalícióé a cigányok és nyugdíjasok, a Jobbik pedig lecsapott a "hazafiakra" illetve pár normális gondolkodású emberre, akik pedig nem szeretnék, hogy a "hazafiak" ide tartozzanak.

Én a szájhősökre nem adok, jöjjön és segítsen, ne magyarázzon. Rájuk is férne, rájönnének, hogy a rendőr nem azt teszi, mint amit az ő álomvilágukban.

2014. aug. 11. 00:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt benne van a tipikus magyar közöny. Vaságyastól 60kg-os hülye gyereket végignézik teljes közönnyel.

Ha nem lenne kamera, akkor meg így hangzana: kifelé futott, belerúgtam, meg kergettem egy ideig, a rendőrök meg traffiznak egész nap.

A kis taknyost csak meg kellett volna csapni, és már a szelétől elesik. Az országban nem lehet mindenki rendőr, hogy mindenkinek kötelessége legyen elkapni, ha ilyet észlel. Mindaddig pedig marad a közöny és az elfordulás, tisztelet annak az 5%-nak, aki lecsapta volna.

2014. aug. 11. 01:21
 15/18 anonim ***** válasza:
2014. aug. 11. 01:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Kuruc.info-n a videó alatt pedig a sok névtelen ember megmondja a tutit a monitor mögül, csak épp az nem jön le nekik, hogy ez a cigány csak pár tucatnyi magyar szeme láttára tette mindezt...
2014. aug. 11. 01:25
 17/18 anonim ***** válasza:
8%
én a romáknak mutatnám meg, hogy kell a rendőrt kezelni.
2014. aug. 11. 07:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg, mert nem vagy különb tőlük.
2014. aug. 11. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!