Józan ésszel ki megy manapság rendőrnek? Mi motiválja ezeket az embereket?
Nem kell IQ negatívnak gondolni, hinni a rendőröket. Nagyon sok ide írogató a tizedét sem tanulta annak amire egy rendőrnek szüksége van. Nagyon sok szakterület van, nem csak az 'utcai' rendőrt kell példának felhozni. Való igaz régen tényleg voltak kirívó esetek, de ők már kiperegtek, nyugállományba vonultak.
És a kérdésnél maradva 'Mi a fene motiválja őket?' Én rejtjelzőként dolgoztam a rendőrségen régen, ott tanultam meg programozni és az orosz mellé még angolul is. Szabadidőmben egyetemistákat tanítok programozni. Akkor én is 60-as IQ-val rendelkezem ?
Mint már mondtam nem egy szakterület van és eszméletlen sokat kell tanulni ahhoz, hogy 'profi' légy a saját területeden.
OFF:
A netes közösségekben tenyésző olyan (jellemzően tizenéves) egyed, aki másoktól hallott okosságok (vagy annak gondolt állítások) alapján osztja az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!