Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Józan ésszel ki megy manapság...

Józan ésszel ki megy manapság rendőrnek? Mi motiválja ezeket az embereket?

Figyelt kérdés
A szakmának nulla presztizse van, a civil lassan leköpködi őket. Túlfizetve sincsenek. A politikai elit is ott tesz alájuk, ahol tud. Jó kis kukásmellényük van. Mi a fene motiválja őket?

2014. júl. 7. 07:37
1 2
 11/13 SimkoL ***** válasza:
89%

Nem kell IQ negatívnak gondolni, hinni a rendőröket. Nagyon sok ide írogató a tizedét sem tanulta annak amire egy rendőrnek szüksége van. Nagyon sok szakterület van, nem csak az 'utcai' rendőrt kell példának felhozni. Való igaz régen tényleg voltak kirívó esetek, de ők már kiperegtek, nyugállományba vonultak.

És a kérdésnél maradva 'Mi a fene motiválja őket?' Én rejtjelzőként dolgoztam a rendőrségen régen, ott tanultam meg programozni és az orosz mellé még angolul is. Szabadidőmben egyetemistákat tanítok programozni. Akkor én is 60-as IQ-val rendelkezem ?

Mint már mondtam nem egy szakterület van és eszméletlen sokat kell tanulni ahhoz, hogy 'profi' légy a saját területeden.

2014. júl. 7. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez egy biztos állás - egyrészt. Másrészt én azt szeretném, ha azok mennének (csak!)rendőrnek, akikben olyan nagy a tisztesség utáni vágy, hogy így is üldözzék a becstelen embereket.
2014. júl. 8. 11:50
 13/13 anonim válasza:

OFF:

A netes közösségekben tenyésző olyan (jellemzően tizenéves) egyed, aki másoktól hallott okosságok (vagy annak gondolt állítások) alapján osztja az észt.

2014. júl. 10. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!