Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Minek alkalmaznak rendőrnek...

Minek alkalmaznak rendőrnek olyat, aki még többed magával is fél a munkájától?

Figyelt kérdés

Egy időben szokássá vált nálunk a városban hogy buszoznak-villamosoznak 3-5en a rendőrök pár megállót, és ilyenkor összetömörülnek, felszálltunk este a villamosra edzőteremből hazafelé menet, és beálltunk közéjük ketten a forgóba méregettük őket, akik mellettünk álltak inkább arrébb mentek

Most komolyan, 5 rendőrből 3 nem kisportolt, ha úgy lett volna hogy beléjük kötünk és csúnyán ott hagyjuk őket, akkor csak a botjaikra meg gázspray-re hagyatkoznának védelem céljából?

2014. jún. 12. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Mert csak a traffipaxozáshoz értenek.
2014. jún. 12. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát általában azt szokták mondani h a rendőrök hülyék, de ebben a szituációban még is sikerült értelmesen viselkedniük szemben veled aki csak úgy méreget mást mert pont előtte jött ki a konditeremből. Hidd attól h gyúrsz még szart se érsz, ha pofán vágnak gumibottal a golyó elől meg nem tudsz kiugrani...
2014. jún. 12. 15:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg, hogy civilként többet érek, pisztollyal egy 10 éves gyerek is veszélyes :)
2014. jún. 12. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
A rendőrnek pontosan le van szabályozva, mikor, mit léphet. Azért, mert ti méregettétek őket, ugyan mit kellett volna csinálniuk? Leszállni a villamosról és lejátszani egy meccset? Nem a falubálban voltatok.
2014. jún. 12. 15:14
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Attól, hogy te ostoba vagy, még nem kell, hogy a rendőrök is azok legyenek.

De nézzük a te logikáddal. Gyáva p.cs vagy, hisz nem mertél odamenni kötekedni velük igaz?

2014. jún. 12. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Én is ezt tettem volna pedig mögöttem van 7 év harcművészet és 3 év kondi.

Mit csinalnék ilyen helyzetben? Kötekedő szerencsétlenekkel nem foglalkozom. Méltósagomon aluli.

Van elég hely a buszon mindannyiunknak.A mesterem ugyanígy cselekedett többször is pedig ő ha akarná egy ütéssel összetörhetné az arcod.

A rendőrök helyesen cselekedtek. Ha tamadnatok hidd el hogy kapnatok a pofatokba de hat azt nem mernétek úgyse.

2014. jún. 12. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem pártolom őket, de ha pofán vertek volna benneteket akkor meg "rendőri túlkapás" miatt hisztériáznátok.
2014. jún. 12. 15:39
 8/12 anonim ***** válasza:
92%

minek legyen kemény, ha van fegyvere...

2szer voltál kondiba azt azt hiszed te vagy itt az izomtibi

2014. jún. 12. 15:50
 9/12 Őszödi Ferenc ***** válasza:
78%

"ha úgy lett volna hogy beléjük kötünk és csúnyán ott hagyjuk őket"

Akkor magukat beviszik a kapitányságra, és egy órán belül sírva fogják az anyukájukat hívni a saját vérükben és p*sájukban hemperegve. Én már láttam ilyet. Nem éri meg, de Maguk tudják.

2014. jún. 12. 16:09
 10/12 anonim ***** válasza:
86%

" A kérdező kommentje:

Ez a lényeg, hogy civilként többet érek, pisztollyal egy 10 éves gyerek is veszélyes :)"

Nem érsz te semmit kisöreg.

Naponta méregetik a rendőröket az ilyen kis tahók mint te. Nem mindegyiket birom, de azt meg kell hagyni hogy nálad biztosan értelmesebbek.

Mégcsak oda se mertél menni kötekedni. Meg se mertél szólalni, csak végigmértél rajtuk aztán leszállva a buszról meg lazáztál hogy HÁHHH mekkora kemények voltunk ezek meg csicskák!... :)

Hidd el téged a 70 kilóddal darabokra csapnának a rendőrök ha rájuk kötnél és nem fogná a kezüket a törvény. De én szivesen meg teszem helyettük csak 1 szavadba kerül. :)

2014. jún. 12. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!