Itt Magyarországon alkalmaznak a bűnügyek megoldásához profilozást?
Szia!Én is viselkedéselemzést szeretnék tanulni!Már akkor ezzel akartam foglalkozni,amikor még azt sem tudtam,hogy ilyesmi valóban létezik,nem is tudtam megnevezni :-) .Aztán jött a Gyilkos elmék,ez volt a döntő "csapás".
Az biztos,hogy Magyarországon még gyerekcipőben jár a bűnügy profilozás (sőt!inkább csak topog),és azt hiszem,hogy jelenleg talán egyetlen vidéki egyetemen,egyetlen professzor tanítja az ilyesmit (legalábbis tavalyról nekem ez rémlik).De könnyen meglehet,hogy mire mi ezt kitanuljuk,addigra itthon is tudunk kezdeni vele valami...
Nekem a legnagyobb problémám a dologgal az,hogy még infot se nagyon lehet gyűjteni a témáról!Engem nagyon érdekelnének a részletek,mert épp olyan könyvet írok/írnék amelyben központi szerepet játszik/játszana a bűnügyi profilozás,de iszonyúan bajban vagyok az adatgyűjtéssel,márpedig nem sci-fit akarok írni.
Neked van már azóta valami infod?Lehet ma már ilyet itthon tanulni?Én ennyit találtam neked,talán ennek is hasznát veszed:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!