Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lesz itt cigány-háború nálunk?

Lesz itt cigány-háború nálunk?

Figyelt kérdés
Tegnap látom, hogy a palota elé ki van téve egy kocsi, aminek az összes ablaka be van törve. Döbbenetes látvány nekem.
2014. júl. 1. 06:35
 1/3 anonim ***** válasza:
3%
Még az is előfordulhat, hogy nem csak a cigányok fognak háborúzni, hanem 8 millió magyar is. Csak ők nem a cigányokkal, hanem a Fidesszel.
2014. júl. 1. 06:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Már mostanság is szokott lenni.

Amikor meghallom a híradóban, hogy két család összeverekedett és mezőgazdasági szerszámok, valamint szamurájkardok segítségével csépelték egymást, akkor már tudom is, hogy miről van szó.

2014. júl. 1. 08:46
 3/3 I.B.T. ***** válasza:
53%

A cigány verekedik, kötekedik, stb. DE a hiba nem bennük alakult ki hanem a kormány tehet róla. IGEN a Fidesz és MSZP illetve a hozzájuk hasonló, semmit sem érő pártok.

A cigány tehet róla, hogy anno áldozata lett ennek a ombudsman által uralt, szánalmas életnek? Igen! Ez a "kisebbség" dolog átesett a ló túloldalára. Ami ismét a kormány hibája. Sokan mondják, hogy a Jobbik meg rasszista. Itt aki rasszista az a Fidesz meg hasonlók mert pozitív diszkriminációban tartják őket amit ha továbbértelmezünk akkor a magyar kerül a kisebbség jogkörébe CSAKHOGY mi nem kapunk semmilyen pluszt.

A Jobbik direkt azt mondja, hogy mindenkire azok a jogok és kötelességek vonatkozzanak. Kár, hogy nem ők nyertek.

Válaszolva a kérdésedre:

-cigány-magyar háború: az én véleményem szerint elkerülhetetlen. Miért? Azért mert ameddig a Fidesznek ekkora a hatása a társadalomra addig nem lesz megoldva ez a probléma.Ha pedig nem lesz megoldva akkor háború lesz. Már lenne csak sajnos ezek a mai "vitéz" magyarok nem mernek visszaszólni ha mondjuk a buszon beszólnak nekik. Miért mernének? Őket érné negatív élmény így-is úgy-is. Ha megveri a cigány akkor azért, ha ők verik meg a cigányt akkor meg a bíróságon...

Nagyon nagy lyukak és hibák vannak mind az alaptörvényben, mind a társadalmi rétegződésekben.

Hogy nézne ki ez a háború? Egyszerű: a cigányokat "kiirtanák" a magyarok. Miért? Azért mert egy néhány millióval többen vagyunk. Lehet vagánykodni meg hasonlók de minden cigányra jut 100 magyar. Írták itt a szamurájkardot meg stb-t. Na igen... Értelmes, nyugodt természetű ember nem tart otthon, max ha nagyon érdeklik vagy hasonlók.

A kiirtást nem kell szó szerint venni. Egyből beavatkozna az EU amint elkezdődik a mészárlás. Hiszen ott is az a jó, ha a cigányok megmaradnak cigányok, a magyarok pedig magyarok. Ha nem így lenne most Bécsbe lenne cukrászdánk...

Nem mernének a magyarok megölni egyet se? Miért? Higgyetek nekem ha valamelyikőtökre is rátámadnának akkor előjönnének azok a bizonyos ösztönök, hát még ha egy szerettről van szó.

Régebben voltak ezek a cigány gyilkosságok. Kit ítéltek el? A magyarokat. Miért is ne.. hiszen csak azokat a mocskokat ölték meg akik ingyen élősködnek rajtunk... Bíróság...

Ja hogy ők dolgoznak közmunkán meg stb.... Igaz, igaz... az húzóág Magyarországon. Nem véletlen, hogy egyet sem lehet látni magas beosztásban, nem értenek semmi komolyabb munkához. Ami ismét az ők de elsősorban az állam hibája.

Cigány-cigány háború: már most is folyik, mint írták. Úgy vagyok vele, hogy hajrá! Én nem fogok közéjük állni. Ha nincs eszük arra, hogy ne vagdossak, szurkálják egymást össze akkor HAJRÁ.

Nem, nem akarok háborút de én elkerülhetetlennek látom. Hogy képzeli a cigányok az öregezést? rablást? stb-t?

Egy normális kormánynál már régen ki lett volna takarítva ennek a rétegnek (cigány-rétegnek) egy jelentős része a francba. Nem akarnak beilleszkedni ebbe a társadalomba (ha ilyeneket csinálnak akkor nem...) de elvárják, hogy bűnűző életük mellett az én, a ti, a mi izzadságunkból eltartsuk őket...

Állnék a magyar oldal élén? Nem, beállnék a sorba, abba a sorba ahol azok várnak akik az élre akarnak állni. Beszélj bármely, egy csöpp önérzettel rendelkező magyarral azt fogja válaszolni: "Az első sorban lennék"!

Nekem is vannak normális cigány ismerőseim akik hasonló véleményen vannak a cigánybűnüzéssel kapcsoltban, tehát AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!

Bocs a regényért de, hogy átfogó választ adhassak le kellet írnom.

2014. júl. 1. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!