Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért keresnek keveset a...

Miért keresnek keveset a rendőrök Budapesten, vidéken meg teljesen elfogadható és még jónak is mondható a fizetésük?

Figyelt kérdés

A családban van rendőr. Nem tiszt, de van főiskolája. Ő már idősebb rendőr, körzeti megbízott. A fizetésükről kapnak kivonatot. Azon láttam, hogy 192 Ft-ot kap kézhez!!! Ez azért igen jó itthoni viszonylatban és úgy, hogy nem is tiszt!

A korábbi osztályomból többen mentek rendőrnek. Akik Budapestre kerültek mind panaszkodnak a fizetésre, hogy alig kapnak kézhez vagy 80 000 Ft-ot.

A többi ismerősöm megyeszékhelyen dolgozik és mind járőr és legalább 120 - 130 000 Ft-ot kapnak kézhez.

2014. jún. 30. 17:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Édes mindegy a sok idióta kifogás. Akik szidják az állami dolgozókat, főleg a rendőröket vagy irígyek vagy tanulatlan buták vagy vaj van a fülük mögött.

Mint minden normális országban Magyarországon is a mentőket, rendőröket, tűzoltókat kellene legjobban fizetni, mert tőlük várjuk a segítséget.

Egy menőgkvezető alig kap kézhez 80000-100000 Ft-ot. Ki a fenének lenne nagy lelkesedése enniért dolgozni és eletet menteni a saját élete árán is? Senkinek.

Szelektálják is ki az állami dolgozók közül akik nem oda tartoznak a többit meg fizessék meg rendesen.

2014. jún. 30. 18:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Mindenesetre nekik kell kínlódni a részeg nem idén barnultakkal meg minden mással, amitől az átlag ember be van sz**va. Sajnálni nem sajnálom tőlük ezt a pénzt, inkább a közmunka árát is pumpálják oda, több haszna volna.
2014. jún. 30. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:

Ugyan annyit keresnek.

Szal azért, mert vidéki nem jár plusz pótlék.

A rokonod valszeg már korpótlékot kap nem keveset meg a diplomára is kap valamennyit plusz KMB pótlék.

Nekem elég sok ismerősöm rendőr, de egyre többen szerelnek le részben a pénz miatt, részben az, h nem támogatják őket szakmailag.

Ez a 3500 rendőr plusz egy nagy kajli, azóta már kb a 50% leszerelt.

Szal Orbánék vagy emelnek és jogot adnak nekik vagy leves.

De ahogy hallom ezt ők is tudják nagyon jól, dolgoznak rajta.

2014. jún. 30. 18:51
 14/20 #Gábor# ***** válasza:
És persze az a 3500 is próbaidős, önálló intézkedési jog nélkül.
2014. jún. 30. 20:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom az ismerőseid hol rendőrók. A BRFK-n valóban max 150 körüli. Én a Készenléti Rendőrségnél vagyok. Fizetik a túlórát is. Idén átlagfizum 300-350 netto. Amint írtam, az alapom 200.

De nap mint nap a "nyócker" belsejében a hepatitis c-s, bedrogozott cigányokkal majrézok, a zene nevű kábszertől bódult barmokkal hadakozok. Valamit valamiért.

2014. jún. 30. 21:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Valóban, szép szám a 3500 friss felszerelö. Az már nem publikus, az elmúlt 4 évben hány rendőr szerelt le...
2014. jún. 30. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen, a készenléti rendőrség más cég.

A rendőr rendőrnek meg marad a telefonálgatás a ceruza és a radír. Úgy írnak be dolgozni, hogy nehogy ki kelljen fizetni túlórát. Ez a baj a rendőrségnél, hogy szabályt szegetnek a főnökeinkkel. Ha mindaz normálisan ki lenne fizetve, mint nálatok, akkor én is befognám a számat, de látom a kettős mércét. Sőt felénk a készenlétiseket nem is lehet bejelentésre küldeni, csak az európai unió engedélyével. Ők még büszkék is arra, hogy 200+eFt-ért nem kell segíteniük 6-an a mikrobuszból, és röhögnek, hogy engem egyedül rángatnak 6 településen, mert csak egy bohóc van, aki küldhető. A tudásuk a béka segge alatt, egyszer segítenem kellett egy előállítást megírni, mert nem tudták 5-en...

Ez szerintem a kormány részéről tudatos, Budapest minden rendőrt beszív, vidéken pedig egyre nagyobb az elégedetlenség. Tudatos a konfliktus, mivel két cégként van kezelve a szervezet.

2014. jún. 30. 22:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Bucsek, nem ismerem a vidéki KR-t. Én azt tudom, akárhová megyek, küldhető vagyok, sőt elsősorban engem küldenek, legyen az hulla, 08-as, stb.

És bármilyen jelentést, elfogás, előállítás, szabs.feljelentést megírok, sokszor gyorsabban, mint a BRFK vagy bármely megye beosztottjai. És én erre tanítottam, el is várom a beosztottjaimtól.

Mondom, nem tudom merre dolgozol, de biztos nem pesthez közel.

Néha én is agyérgörcsöt kapok egy-egy kaps. KCSV hülyeségén, tudatlanságán. És törvénytelenségén. Mert náluk úgy szokás...

2014. júl. 1. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Gratulálnék Bucsek Úrnak a kinevezéshez!
2014. júl. 2. 11:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy a vezetéknevemet adnám fórumnévnek? :)
2014. júl. 2. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!