A rendőröknél miért pisztoly van?
"Egy sokkoló pisztolynak szerintem sokkal több hasznát vennék, pl ha elfut valaki akkor rálőnek vele és kész,"
Jézusom, ilyen ötleteket ne adj nekik, mert még a végén bevezeti valami okos, hogy mostantól az igazoltatás elől elfutó embert szabadon koponyacsontba lehet tazer-ezni.... XD
ma 16:48
Ha pont herén találna, azt a műszert többé nem használnád. Komoly.
Mert ha tűzharcra kerül sor akkor kit sokkolgatnak le?
Tudom tudom, MO-n nincs ilyen veszély, de azért fennáll a lehetőség.
mivan ha véletlenül megtörténik egyszer. Feltételezés! De ha egyszer véletlen tűzharcra kerülne a sor, akkor mivel védenék meg magukat? (Most jöhet az hogy összeszrnák magukat a rendőreink, ami lehet igaz is de nem ez a kérdés)
Ezért van náluk pisztoly.
A sokkolót pedig ugyanúgy nem használhatnák ilyen esetben , ahogy nem vághat tarkón a gumibottal azért mert elfutottál.
".....ahogy nem vághat tarkón a gumibottal azért mert elfutottál."
És mégis megteszi.
Meg... mikor vágott téged tarkón? Vagy láttál valakit? Kötve hiszem.
A rendőrök még hozzád érni is ritkán mernek mégha jogos is mert rögtön mindenki feljelenti őket rendőri brutalitásért...
Nem állok a rendőrök mellett mert sok a majom közöttük, de a hantát hagyjuk már ki.
nem rég budapesten egy menekülő taxira amit valami albán drog csempész vagy mi vezetett leadtak 2 lövést, egyik kilyukasztotta a kerekét, sikerült megállítaniuk.
forrás: [link]
szóval nem baj hogy van náluk.
"rendőri brutalitásért... "
Ilyen fogalom az USA-ban van. Itthon "rendőri túlkapás" a közbeszédben, amely amúgy hivatalosan jogszerűtlen intézkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!