Két kérdés. Hogyan lehet rohamrendőrnek "menni"? Hogyan van az, hogy teszemazt Fejér megyében lemeszel a trafi, és Somogy megyei Rendőségről jön a papír Zalába?
A rohamrendőr, az sün.
Csapaterőnek nevezik őket, és van néhány pont az országban ahol állomásoznak. Hétköznap járőröznek, amikor esemény van, megindulnak a helyszínre.
Ezekbe egy picit több gerinc van, mint a traffipaxos gerinctelen férgekbe, akik a bűnmegelőzés helyett, az államnak pénzt hajtanak be.
Biztos hogy Fejér megyében meszeltek le?
Mert vagy az a hatóság jár el ahol elkaptak vagy az ami lakhely szerint illetékes.
Egyébként mit értesz "rohamrendőr" alatt? Azt aki pl a meccseken van kint biztosítani? Mert azok nem az ország néhány pontján állomásoznak, hanem a Készenléti Rendőrség tagjai, Budapesten. Normál esetben járőröznek ugyanúgy mint a többi közrendes, csak vannak speciális feladataik.
Köszönöm a válaszokat!
sün, nem sün... Legalább szúrkálódhat... XD XD XD
Igen, meccsbiztosítófélékre gondoltam. :)
Hát, ha neked ezt jelenti az önmegvalósítás és személyiséged kiteljesedése... :-)
Hogy én mennyire imádom az embereket... ;-)
hasonló jókat! ;-)
Mondanék én is ilyesmiket, de őszintén szólva úgy gondolom egy nagyon-nagyon kicsit magasabb értelmi szinten vagyok. :)
Amúgy nem rendőr szeretnék lenni. Csak érdeklődtem.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!